ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ - Μπάμπεργκ: Τελευταία στιγμή ο Σάκοτα, νοκ άουτ οι Καββαδάς και Ρογκαβόπουλος

ΑΕΚ - Μπάμπεργκ: Τελευταία στιγμή ο Σάκοτα, νοκ άουτ οι Καββαδάς και Ρογκαβόπουλος

Η συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ (24/10, 19:30) θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ νοκ άουτ τέθηκαν οι Βασίλης Καββαδάς και Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ (24/10, 19:30) για την 3η αγωνιστική του Basketball Champiosn League, καθώς οι Βασίλης Καββαδάς και Νίκος Ρογκαβόπουλος δεν θα είναι στην διάθεση του Λούκα Μπάνκι, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα.

Ο αρχηγός της Ένωσης υπέστη θλάση παραμονές της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο, αλλά την Τρίτη (23/10) ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας του. Ο Ντούσαν Σάκοτα νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο προπονητής του θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να μάθει, αν θα αγωνιστεί απέναντι στην Μπάμπεργκ.

Αντιθέτως οι Βασίλης Καββαδάς και Νίκος Ρογκαβόπουλος θα απουσιάσουν από το παιχνίδι. Ο δυναμικός σέντερ ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα του αριστερού ποδιού, ενώ ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπέστη διάστρεμμα και εξετάζονται από το επιτελείο της ομάδας του.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ