ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ψάχνουν τις πρώτες νίκες τους στο Basketball Champions League

BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν δύσκολες αποστολές κόντρα σε Νίμπουρκ (εκτός έδρας) και Βόννη (εντός έδρας) αντίστοιχα για την 2η αγωνιστική του BCL, στην προσπάθειά τους να σημειώσουν τις πρώτες φετινές νίκες τους στην διοργάνωση.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησαν άσχημα τις φετινές τους υποχρεώσεις στο Basketball Champions League , αφού αμφότεροι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα (από Χάποελ Ιερουσαλήμ και Βενέτσια αντίστοιχα). Σήμερα (16/10) ελπίζουν τα δεδομένα να είναι διαφορετικά για αυτούς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Νίμπουρκ (19:30, Novasports 2HD , LIVE Blog από το Sport24.gr) στην Τσεχία, σε ένα παιχνίδι που ξυπνάνε μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν και το μεγάλο "διπλό" που είχε πάρει πριν από μερικούς μήνες για την φάση των "16" του BCL στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά από τότε βέβαια, με την "Ένωση" να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να καλύψει την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Στην προσπάθειά της αυτή θα στερηθεί όμως για ακόμα ένα παιχνίδι τις υπηρεσίες του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του υποδέχεται την ισχυρή Βόννη (19:30, Novasports 3HD, LIVE Blog από το Sport24.gr), έχοντας έξτρα κίνητρο από το γεγονός ότι αυτό θα είναι το 400ο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας. Ο "Δικέφαλος" αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντάριους Γκάρετ, ενώ θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Φιλ Γκος, ο οποίος έχει συμπληρώσει 3.5 εβδομάδες εκτός αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ