ΜΠΑΣΚΕΤ

"Αυτοκτόνησαν" τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο

"Αυτοκτόνησαν" τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο

Με τον πιο σοκαριστικό τρόπο έχασαν τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη τον τίτλο του πρωταθλητή στον τελικό του παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος που έγινε μπροστά σε χιλιάδες Έλληνες στα Δύο Αοράκια (VIDEO).

Τα Δύο Αοράκια σχεδόν γέμισαν. Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη αντιμετώπισαν σχολείο του Ισραήλ στον τελικό του 25ου Παγκοσμίου Σχολικού Πρωταθλήματος μπροστά σε χιλιάδες Έλληνες. Όλα έδειχναν μαγικά για μια παρέα εφήβων που ήταν έτοιμη να ζήσει το όνειρό της. Δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε άγγιξαν τον παγκόσμιο τίτλο, τελικά όμως τον είδαν να γλιστράει μέσα από τα χέρια τους από ένα προπονητικό λάθος και από μια κακή αντίδραση στην τελευταία άμυνα.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 76-76, ο 17χρονος Καράμπελας που αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του Περιστερίου, κέρδισε βολές. Ενώ έπρεπε να βάλει την πρώτη και να χάσει τη δεύτερη, ώστε οι Ισραηλινοί να μην προλάβουν να αντιδράσουν και να εκτελέσουν επίθεση, ευστόχησε και στις δύο με αποτέλεσμα ο τεχνικός των φιλοξενούμενων να καλέσει timeout. Ναι, είχε και timeout... Εκεί σχεδίασε το μεγαλύτερο σουτ του αγώνα, με παίκτη του να μένει παντελώς ελεύθερος στη γωνία και να βάζει στην επνοή το τρίποντο της νίκης για το τελικό 78-79.

Δείτε τι συνέβη στο φινάλε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ