ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποθέωση για Διαμαντίδη και Ζήση στο Αλεξάνδρειο

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ / ANTETOKOUNBROS EVENT 
(MOTION TEAM)
ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ / ANTETOKOUNBROS EVENT (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε πως αντέδρασαν οι 6000 φίλοι του μπάσκετ στη "Nick Galis Hall", όταν Διαμαντίδης και Ζήσης πήραν το μικρόφωνο για να τους ευχαριστήσουν για την όμορφη γιορτή των Antetokounbros.

Είχαν περάσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από το φινάλε του πρώτου "Antetokounbros" του φετινού καλοκαιριού , όταν το κοινό στη " Nick Galis Hall" άρχισε να αποθεώνει τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Οι 6000 φίλοι του μπάσκετ που πήγαν στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα επίδειξης ανάμεσα στους φίλους του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο και την Εθνική Ελλάδας του 2005, χάρισαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στον παλαίμαχο σταρ του Παναθηναϊκού, που πήρε το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τον κόσμο πριν το δώσει στον Νίκο Ζήση για να ακούσει κι εκείνος το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των θαυμαστών του.

Γιάννης και Θανάσης ήταν οι πρωταγωνιστές, όμως και οι αντίπαλοί τους έκαναν... γκελ στον κόσμο σε ένα πολύ όμορφο απόγευμα που δεν είχε ηττημένους, αλλά μόνο νικητές με μεγάλο θριαμβευτή το ελληνικό μπάσκετ που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα μα επιμένει μας χαρίζει υπέροχες στιγμές.


Αποθέωση για Διαμαντίδη και Ζήση από papalouk4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ