ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρθηκε από το μπάσκετ ο Ουόλς

Αποσύρθηκε από το μπάσκετ ο Ουόλς

Σε ηλικία 33 ετών ο Ματ Ουόλς αποφάσισε να "κρεμάσει" τα μπασκετικά του παπούτσια και να απολαύσει την οικογενειακή ευτυχία

Τον απολαύσαμε στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα των Άρη και Ολύμπια Λάρισας, όμως πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Ο Ματ Ουόλς σε ηλικία 33 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του.

Αναλυτικά αυτό που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό αναφέρει:

" Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε που θα παίζω την ερχόμενη χρονιά. Το κάνω επίσημο πλέον ότι αποσύρομαι από το μπάσκετ. Η οικογένεια μου κι εγώ ανυπομονούμε να μείνουμε μόνιμα στο σπίτι μας και να περάσουμε στο επόμενο στάδιο της ζωής μας.

Ήμουν ο πιο τυχερός μπασκετμπολίστας του κόσμου. Από το CYO μέχρι το ΝΒΑ και όπου βρέθηκα είχα τους καλύτερους συμπαίκτες, προπονητές και φιλάθλους που θα μπορούσα να ζητήσω. Σας ευχαριστώ όσους με βοηθήσατε σε αυτό το δρόμο γιατί είστε πολλοί για να σας ευχαριστήσω από εδώ, όμως να ξέρετε ότι εκτιμώ όλους εσάς περισσότερο απ' όσο φαντάζεστε. Οπότε, adios basketball, και ανυπομονώ για το επόμενο απαιτητικό μου παιχνίδι που είναι απέναντι στον γιο μου".

Αποσύρθηκε από το μπάσκετ ο Ουόλς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ