ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τους Ράπτορς στο Μπαχρέιν ο Λούκας Νογκέιρα

Από τους Ράπτορς στο Μπαχρέιν ο Λούκας Νογκέιρα

Στη Μουχάρακ του Μπαχρέιν θα τελειώσει τη σεζόν ο Λούκας Νογκέιρα, ο 27χρονος Βραζιλιάνος σέντερ που είχε επιλεγεί στο νούμερο 16 του NBA Draft 2013 πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο NBA Draft 2013 ήταν η 16η επιλογή, η αμέσως επόμενη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δηλαδή. Οι Σέλτικς τον "τσίμπησαν" για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι τον έστειλαν στους Ατλάντα Χοκς. Εκεί δεν έπαιξε ποτέ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στους Ράπτορς από το 2014 έως το 2018, πριν γυρίσει στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Φουενλαμπράδα.

Ο ύψους 2μ.13 Λούκας Νογκέιρα είχε το κορμί, δεν είχε όμως το ταλέντο για να παίξει το μπάσκετ που όλοι περίμεναν, με αποτέλεσμα στα 27 του χρόνια να δει όλες τις πόρτες να κλείνουν και τελικά να αναγκαστεί να μετακομίσει στο Μπαχρέιν για να "βγάλει" τη σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ υπέγραψε στην Μουχάρακ, με την ελπίδα ότι εκεί θα βρει τα πατήματά του για να διεκδικήσει το καλοκαίρι ένα καλύτερο συμβόλαιο σε μια προηγμένη μπασκετικά χώρα. Κορυφαία χρονιά της καριέρας του ήταν η περίοδος 2016/17 όταν έγραψε 4.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και 1.6 μπλοκ ανά 19.1 λεπτά συμμετοχής σε 57 αγώνες με τους Τορόντο Ράπτορς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ