ΜΠΑΣΚΕΤ

Από την Αργεντινή στην Ιαπωνία ο Γκάνι Λαουάλ

Από την Αργεντινή στην Ιαπωνία ο Γκάνι Λαουάλ
EUROKINISSI

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Γκάνι Λαουάλ βρήκε τον 19ο σταθμό της καριέρας του, καθώς συμφώνησε με τους Shiga Lakestars της Ιαπωνίας!

Ο Γκάνι Λαουάλ, ο οποίος το 2015 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε με τους Shiga Lakestars και θα συνεχίσει την καριέρα του αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Ο πολυταξιδεμένος 30χρονος σέντερ το 2010 άρχισε την επαγγελματική του καριέρα αγωνιζόμενος για λογαριασμό των Phoenix Suns και από τότε έχει στους Ιowa Energy (G-League), στην Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία), στους Xinjiang Flying Tigers (Κίνα), στη Ροάν (Γαλλία), στη Ρόμα, στην Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία), στην Τράμπζονσπορ (Τουρκία), στον Παναθηναϊκό, στους Delaware 87ers, στους Westchester Knicks, στους Reno Bighorns (G-League), στην Άλ Άχλι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), στην Καντού, στην Σάσαρι (Ιταλία), στην Καρέσι Σπορ (Τουρκία), στην Πετροχίμι (Ιράν) και στην Σαν Λορέντζο (Αργεντινή).

Ο Γκάνι Λαουάλ πλέον ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα μία... σφραγίδα στο διαβατήριό του, καθώς άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την υπογραφή του στους Shiga Lakestars της Ιαπωνίας, οι οποίος θα αποτελέσουν την 19η ομάδα που θα αγωνιστεί.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ