ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τα γήπεδα του NCAA τώρα στην Αθήνα

Από τα γήπεδα του NCAA τώρα στην Αθήνα

Το Hoop Group που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προπονητών ομάδων NCAA (Division I, II, ΙΙΙ) έρχεται στην Ελλάδα για να αξιολογήσει και να δώσει την ευκαιρία για μία υποτροφία στα καλύτερα Κολέγια των ΗΠΑ.

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Λάρι Μπερντ, Μάτζικ Τζόνσον, Κάιρι Ίρβινγκ, Κρις Πολ, Ντουάιτ Χάουαρντ και πολλοί ακόμα «αστέρες» του ΝΒΑ με έναν νέο Έλληνα αθλητή που θέλει να συνδυάσει το μπάσκετ με τις σπουδές στο υψηλότερο επίπεδο; Το Hoop Group που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προπονητών ομάδων NCAA (Division I, II, ΙΙΙ) έρχεται στην Ελλάδα για να αξιολογήσει και να δώσει την ευκαιρία για μία υποτροφία στα καλύτερα Κολέγια των ΗΠΑ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2 Hoop Camp που γίνεται σε συνεργασία με το Hoop Group Elite της Αμερικής φτάνει στο τέλος της και ήδη οι περισσότερες θέσεις έχουν καλυφθεί. Για τρεις ημέρες ( 27,28,29 Οκτωβρίου) στο κλειστό της Νέας Πεντέλης ο Διευθυντής του Hoop Group Elite, Austin Kelly κι ο Διευθυντής του Hoop Group Skills από το Κολέγιο “Queens” της Νέας Υόρκης, Mike Murray, μέσα από απαιτητικές προπονήσεις θα δουν το επίπεδο των παιδιών, θα λύσουν όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με τη διαδικασία φοίτησης σε Κολέγια των ΗΠΑ και θα κάνουν αξιολόγηση για υποτροφίες.

Αν είσαι γεννημένος/η από το 2000 μέχρι το 2006, έχεις πάθος με το μπάσκετ κι αναρωτιέσαι πως θα γινόταν να συνδυάσεις τις σπουδές στα καλύτερα Κολέγια των ΗΠΑ με το μπάσκετ διεκδικώντας μία υποτροφία τότε η απάντηση είναι εδώ. Η αποκλειστική συνεργασία του Hoop Camp College με την κορυφαία διοργάνωση skills and recruitment μπάσκετ σου δίνει μια “χρυσή” ευκαιρία να λύσεις όλες τις απορίες σου σχετικά με τη φοίτηση στις ΗΠΑ, να προετοιμαστείς, να αναγνωριστείς και να αξιολογηθείς από τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Από τα γήπεδα του NCAA τώρα στην Αθήνα

Νέας Υόρκης, το Massachusetts Institute of Technology και το Amherst College.

Την ερχόμενη σεζόν οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανάδειξη ακόμα περισσότερων νέων αθλητών και ήδη αρκετά Πανεπιστήμια έχουν προσεγγίσει τους αθλητές που ξεχώρισαν με σκοπό την πρόσκληση τους στα ιδρύματα.

Για εγγραφές στο event: http://hoopcamp.gr/event/hoop-camp-october-2017/

Περισσότερες πληροφορίες: www.hoopcamp.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ