ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχείς ταυτόχρονες διακοπές σε ΟΑΚΑ και Χαλκίδα!

Συνεχείς ταυτόχρονες διακοπές σε ΟΑΚΑ και Χαλκίδα!

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση διέκοψαν δύο φορές τον ημιτελικό της Κύμης με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που έπεφτε η τάση και στο ΟΑΚΑ, 65 και 52 λεπτά πριν το τζάμπολ του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Αυτό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (13/2), ήταν πραγματικά... απίθανο! Πέντε λεπτά πριν τις 7μ.μ., η τάση στο ΟΑΚΑ έπεσε και ταυτόχρονα τα φώτα στο κλειστό της Χαλκίδας όπου διεξαγόταν ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην Κύμη και τον ΠΑΟΚ έσβησαν με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί.

Φαίνεται πως οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε Αττική και Εύβοια προκάλεσαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, με την ελπίδα βέβαια να μην υπάρξει σοβαρότερο στη διάρκεια της βραδιάς καθώς στις 20:00 είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο κλειστό της Καλογρέζας.

Νεότερη εξέλιξη: Και δεύτερη πτώση της τάσης υπήρξε στις 19:08, με αποτέλεσμα να διακοπεί εκ νέου το Κύμη - ΠΑΟΚ. To πρόβλημα εντοπίζεται στην κοινή γραμμή ηλεκτροδότησης Χαλκίδας - Νέας Ιωνίας - Αγίου Στεφάνου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ