ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναζητά νέες προκλήσεις ο συνταξιούχος Ντιρκ Νοβίτσκι

Αναζητά νέες προκλήσεις ο συνταξιούχος Ντιρκ Νοβίτσκι
EUROKINISSI

Ένα χρόνο μετά τα φινάλε στην ένδοξη καριέρα του, ο Ντιρκ Νοβίτσκι ψάχνει κάτι για να γεμίσει τον άπλετο ελεύθερο χρόνο του.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη σύγχρονη ιστορία του ΝΒΑ. Για 21 ολόκληρα χρόνια φόρεσε τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς με τους οποίους γεύτηκε τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος το 2011, ενώ ο ίδιος σε καθαρά προσωπικό επίπεδο έφτασε τόσο ψηλά ώστε δικαίως να θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων φόργουορντ όλων των εποχών.

Κλείνοντας όμως μόλις ένα χρόνο ως συνταξιούχος ο Νοβίτσκι έχει αρχίσει να αισθάνεται άβολα με τον ελεύθερο χρόνο που έχει πλέον στη διάθεσή του και ήδη έχει αρχίσει να ψάχνεται για το πώς θα τον καλύψει δημιουργικά. « Ψάχνω για μια νέα πρόκληση. Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα να κάνω και η πείνα μου είναι μεγάλη» εξήγησε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: « Έχω τονίσει στο παρελθόν ότι δεν βλέπω τον εαυτό μου στη θέση του προπονητή και αυτό δεν έχει αλλάξει. Φαντάζομαι να δουλεύω με παίκτες. Το να ασχοληθώ με τους Μάβερικς είναι μια επιλογή, αλλά θέλω να δώσω πράγματα και στη Γερμανία. Το μπάσκετ προσωπικά μου έχει δώσει πάρα πολλά. Βίωσα καταστάσεις που δεν υπήρχε περίπτωση να τις ζήσω αν δεν ήμουν στον χώρο του μπάσκετ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ