ΜΠΑΣΚΕΤ

Αγώνας για καλό σκοπό στον Άγιο Θωμά

Αγώνας για καλό σκοπό στον Άγιο Θωμά

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τη συμμετοχή της ομάδας του ΣΠΑΚΕ.

Ο χώρος του μπάσκετ δείχνει για μία ακόμη φορά το φιλανθρωπικό της πρόσωπο, αυτή τη φορά την Κυριακή 2 Απριλίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου. Ο ΣΠΑΚΕ (Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης) θα αντιμετωπίσει την ομάδα μπάσκετ της εταιρείας "Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών" με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση κοινωνικών δομών που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα συγκεντρώσει την προσοχή και τα βλέμματα όλων, αφού -πέραν όλων των άλλων- πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο του μπάσκετ και το πολιτικό γίγνεσθαι θα δώσουν το "παρών", για να ενισχύσουν την όλη προσπάθεια.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, που θα προκύψουν από χορηγούς, θα διατεθούν στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών "Η ΣΩΤΗΡΙΑ" και στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών": κ. Χρήστος Γκολογιάννης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός", κ. Δημήτρης Δημητριάδης, ο εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου "Άνθος", Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων κ. Ζέπου Ελένη και ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος από το Νοσοκομείο "Σωτηρία".

Πέραν του φιλανθρωπικού αγώνα, θα γίνει κι αγώνας επίδειξης mini από τον ΟΦΗ Ηρακλείου.

Αγώνας για καλό σκοπό στον Άγιο Θωμά

Η ομάδα του ΣΠΑΚΕ θα αποτελείται από τους: Αγιασωτέλης Γιώργος, Αλβέρτης Φραγκίσκος, Ανδρίτσος Λιβέρης, Αντωνίου Οδυσσέας, Γεωργικόπουλος Γιάννης, Κορωναίος Τάκης, Λοβέρδος Ανδρέας, Παπανικολάου Δημήτρης, Σγουρός Γιάννης, Σταυρακόπουλος Τζανής, Τζαλαλής Σάκης, Τσαρτσαρής Κώστας, Χατζής Νίκος και προπονητής ο Μιχάλης Κυρίτσης.

Η ομάδα των "Μηχανικών Μελετών και Εφαρμογών" θα αποτελείται από τους: Κρίκος Στέλιος, Γκολογιάννης Χρήστος, Τσικουράκης Γιώργος, Γλύκαντζης Βασίλης, Ευαγγέλου Αποστόλης, Γκολογιάννης Παύλος, Γατέας Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Γιάννης, Δεκόλης Γιώργος, Γκολογιάννης Βασίλης, Νιωτάκης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Τάσος, Αθανασιάδης Νίκος, Έξαρχος Δημήτρης, Ζωίδης Γρηγόρης, Τσαμκόσογλου Βασίλης και προπονητής ο Νίκος Ψυχογιός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

12:00-12:20: Παιδικός αγώνας μπάσκετ Mini, από το σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου

12:20-12:40: Παρουσιάσεις - Ομιλίες

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας "Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών", κ. Χρήστος Γκολογιάννης,

Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ,

Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης,

Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός", κ. Δημήτρης Δημητριάδης,

Εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου "Άνθος", Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων, κ. Ζέπου Ελένη,

Ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος, εκπρόσωπος του Νοσοκομείου "Σωτηρία"

12:40-12:45: Βραβεύσεις

Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.)

Δημήτρης Παπανικολάου, Διεθνής Καλαθοσφαιριστής

13:00: Έναρξη Αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ