ΗΠΑ

WNBA: Το πιο "τρελό" φινάλε της χρονιάς

WNBA: Το πιο "τρελό" φινάλε της χρονιάς

Η Ντιάρικα Χάμπι έβαλε το καλάθι της χρονιάς στο WNBA και χάρισε στις Λας Βέγκας Έισις την πρόκριση στον επόμενο γύρο των Playoffs με τον πλέον απρόσμενο τρόπο (VIDEO).

Η Ντιάρικα Χάμπι έκανε το λάθος της χρονιάς. Και έβαλε το καλάθι της χρονιάς. Τόσο... τρελό ήταν το φινάλε στον αγώνα των Λας Βέγκας Έισις με την Σικάγο Σκάι για τον 2ο γύρο των Playoffs του WNBA , όταν η Χάμπι έκλεψε την μπάλα λίγο πίσω από το κέντρο του γηπέδου με 8,5 δευτερόλεπτα να απομένουν και την ομάδα της πίσω στο σκορ με 90-92.

Η 25χρονη δεν είχε καμία επίγνωση του χρόνου που απέμενε στο παιχνίδι. Έκανε απλά μία ντρίμπλα, δύο βήματα και πέταξε την μπάλα από τα εννέα μέτρα, κι ενώ μία συμπαίκτρια της βρισκόταν ολομόναχη και "είχε" ένα εύκολο λέι-απ για την ισοφάριση! Κι όμως, το "τρελό" σουτ που επιχείρησε η Χάμπι βρήκε στόχο. Και το Λας Βέγκας προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Οι Έισις θα αντιμετωπίσουν στους ημιτελικούς των Playoffs την Ουάσινγκτον και η Χάμπι δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε... " Ήμουν σοκαρισμένη. Σχεδόν λιποθύμησα. Ήταν απίστευτο. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω", δήλωσε η καλύτερη 6η παίκτρια της κανονικής περιόδου, η οποία παρέλαβε μάλιστα το βραβείο της λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Παρακολουθήστε το φινάλε της αναμέτρησης:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ