ΗΠΑ

WNBA: Σκέψεις για έναρξη της σεζόν στις 24 Ιουλίου με λιγότερους αγώνες

WNBA: Σκέψεις για έναρξη της σεζόν στις 24 Ιουλίου με λιγότερους αγώνες
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα στο WNBA σκέφτονται να ξεκινήσει η νέα σεζόν στις 24 Ιουλίου, με τις ομάδες να δίνουν 22 αγώνες στην κανονική περίοδο αντί για 36.

Το ΝΒΑ αποφάσισε την επανεκκίνηση της σεζόν 2019/20, το WNBA ελπίζει σύντομα να έχει και αυτό τις δικές του ανακοινώσεις. Η πρώτη σοβαρή πρόταση μάλιστα ήδη έπεσε στο τραπέζι.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, στο WNBA σκέφτονται να ξεκινήσει η φετινή σεζόν στις 24 Ιουλίου, με τις ομάδες να πρέπει να δώσουν 22 αγώνες αντί για 36 που προβλεπόταν. Αν ισχύει αυτό, τότε η σεζόν θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σε περιοχή στην Φλόριντα.

Στο δημοσίευμα πάντως ξεκαθαρίζεται ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, παρά απλώς η λίγκα καταθέτει προτάσεις. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι υπάρχει προβληματισμός, αφού υπάρχει πολύ λίγος χρόνος για να παρθεί μία απόφαση, ενώ αν η σεζόν ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου είναι πολύ πιθανό να επισκιασθεί από το ΝΒΑ, αφού η επανέναρξη ορίστηκε για τις 31 Ιουλίου.

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού το WNBA θα ξεκινούσε στις 15 Μαΐου, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε την λίγκα στην απόφαση να αναβάλλει τους αγώνες.

AP Photo/Nick Wass

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ