ΗΠΑ

WNBA: Με 4/17 σουτ ξεκίνησε τη σεζόν η Σαμπρίνα Ιονέσκου

New York Liberty forward Sabrina Ionescu (20) pushes the ball up the court during the first half of a WNBA basketball game against the Seattle Storm, Saturday, July 25, 2020, in Ellenton, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
New York Liberty forward Sabrina Ionescu (20) pushes the ball up the court during the first half of a WNBA basketball game against the Seattle Storm, Saturday, July 25, 2020, in Ellenton, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack) AP

Η Σαμπρίνα Ιονέσκου πάτησε για πρώτη φορά το παρκέ του WNBA, αλλά οι Νιου Γιορκ Λίμπερτι ηττήθηκαν από τις Σιάτλ Στορμ (87-71), με το Νο1 του Draft να σημαδεύει ξανά και ξανά το σίδερο.

Με το αριστερό και πολλά άστοχα σουτ ξεκίνησε η καριέρα της Σαμπρίνα Ιονέσκου στο WNBA. Το Νο1 του Draft και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια από το NCAA δεν κατάφερε να βοηθήσει επί της ουσίας την ομάδας της, στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν.

Οι Σιάτλ Στορμ επιβλήθηκαν σχετικά άνετα των Νιουρ Γιορκ Λίμπερτι (87-71), σε έναν αγώνα που έλαμψε -ξανά- το άστρο της Μπριάνα Στιούαρτ, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 σε 28'05'' συμμετοχής. Την ίδια ώρα, η Σαμπρίνα Ιονέσκου μπορεί να "έγραψε" 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 33'56'' συμμετοχής, ήταν όμως πολύ άστοχη και δεν μπόρεσε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.

Συγκεκριμένα, είχε 4/9 δίποντα, 0/8 τρίποντα και 4/4 βολές, σε μια αναμέτρηση, όπου οι δύο ομάδες τελείωσαν με 13/51 τρίποντα.



TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ