ΗΠΑ

Τρομερό κάρφωμα-ανεμόμυλος από τον ΛαΜέλο Μπολ!

Chino Hills' Lamelo Ball, left, goes to the basket against De La Salle's Jordan Ratinho during the second half of the CIF boys' Open Division high school basketball championship game Saturday, March 26, 2016, in Sacramento, Calif. Chino Hills won 70-50. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
(AP Photo/Rich Pedroncelli) AP

Ο 16χρονος ΛαΜέλο Μπολ κατάφερε να δημιουργήσει μπόλικο θόρυβο γύρω από το όνομά του χάρη σε ένα κάρφωμα-ανεμόμυλο που έκανε!

Μπορεί όλος ο κόσμος να ασκει κριτική στον ΛαΜέλο Μπολ, κυρίως λόγω του πατέρα του, ΛαΒάρ Μπολ, ωστόσο ο αδελφός του Λόνζο Μπολ δεν δεν παύει να είναι ένα από τα κορυφαία prospects στις ΗΠΑ στην ηλικία του. Και το απέδειξε μέσα από ένα VIDEO που κυκλοφόρησε.

Με τους σκάουτερ να υποστηρίζουν ότι αν και είναι καλός σκόρερ δεν είναι αρκετά καλός αθλητής για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, ο ύψους 1.88 μέτρων ΛαΜέλο δημοσίευσε ένα VIDEO που τον δείχνει να κάνει κάρφωμα-ανεμόμυλο! Το συγκεκριμένο VIDEO έκανε αρκετό θόρυβο στις ΗΠΑ, κυρίως επειδή ο 16χρονος γκαρντ μπορούσε ίσα-ίσα να καρφώσει πριν από μερικούς μήνες και τώρα κάνει καρφώματα επιπέδου διαγωνισμού καρφωμάτων!

Δείτε το σχετικό VIDEO με το κάρφωμα του νεαρού γκαρντ, αλλά και τις αντιδράσεις των φίλων του που βρέθηκαν στο γήπεδο:


(AP Photo/Rich Pedroncelli)
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ