ΜΠΑΣΚΕΤ

Το video με τους 30 πόντους του 17χρονου Αλέξανδρου Αντετοκούνμπο στην ομάδα του Ντομίνικαν!

ANTETOKOUNBROS 5K RUN 2018 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ANTETOKOUNBROS 5K RUN 2018 (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο τα... διέλυσε όλα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του στο Γυμνάσιο, αφού σημείωσε 30 πόντους στη νίκη του Ντομίνικαν με 66-61 επί του Λούρντς! (VIDEO)

Ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο δείχνει ήδη έτοιμος να πάρει την σκυτάλη από τα μεγαλύτερα αδέλφια του, Θανάση, Γιάννη και Κώστα και να βγει για τα καλά στο προσκήνιο! Τελευταία απόδειξη για αυτό ήταν η τρομερή εμφάνιση στη νίκη του Γυμνασίου του (Ντομίνικαν) με 66-61 επί του Λουρντς, όπου σημείωσε σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους!

Παίζοντας κυρίως στην περιφέρεια, ο ύψους 1.98 μέτρων 17χρονος γκαρντ δεν είχε αντίπαλο στα μέτρα του, κάνοντας ό,τι ήθελε μέσα στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση. Και υπάρχει το VIDEO που το αποδεικνύει!

Ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο έχει επιλέξει να φοιτήσει στο σχολείο του Ντομίνικαν για να μείνει κοντά στην οικογένειά του στο Μιλγουόκι. Αξίζει να αναφερθεί ότι προς το παρόν δεν έχει επιλέξει Κολέγιο, με τα αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι προς το παρόν έχει προτάσεις από το Κολέγιο του ΝτεΠόλ και το τοπικό κολέγιο του Γουισκόνσιν.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του βενιαμίν της οικογένειας Αντετοκούνμπο, όπως δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα ενημερωτικού μέσου στο Μιλγουόκι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ