ΗΠΑ

Το BIG3 αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού

3-Headed Monsters Kwame Brown (54) attempts a shot as Killer 3's Killer 3's Reggie Evans (30) defends during Game 3 in the BIG3 Basketball League in Philadelphia, Pa., Sunday, July 16, 2017. (AP Photo/Rich Schultz)
3-Headed Monsters Kwame Brown (54) attempts a shot as Killer 3's Killer 3's Reggie Evans (30) defends during Game 3 in the BIG3 Basketball League in Philadelphia, Pa., Sunday, July 16, 2017. (AP Photo/Rich Schultz) AP

Η πανδημία του κορονοϊού δεν θα μπορούσε να μην "αγγίξει" το BIG3, το οποίο ανακοίνωσε την αναβολή της φετινής διοργάνωσης.

Όταν το ΝΒΑ παραμένει στον "πάγο" για δύο (και βάλε...) μήνες, όταν ουδείς γνωρίζει πότε και με ποιες συνθήκες θα συνεχιστούν οι αγώνες, όταν υπάρχει τόσο μεγάλη αβεβαιότητα τόσο για το φινάλε της φετινής, όσο και για την έναρξη της επόμενης σεζόν, σημαίνει πως το πρόβλημα στις ΗΠΑ είναι μεγάλο.

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει άρδην όλα τα δεδομένα στον αμερικανικό αθλητισμό, με το BIG3 να μην ξεφεύγει από τον γενικό κανόνα. Η διοργάνωση ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2021. " Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να δώσουμε μια ωραία σεζόν στους φιλάθλους, αλλά υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα. Οπότε αποφασίσαμε να εστιάσουμε στη διεξαγωγή της διοργάνωσης του 2021" ανέφερε στο μήνυμά του Ice Cube.

Αυτή η αναβολή βέβαια δεν σημαίνει κάτι -προς το παρόν- για το reality show που σχεδιάζεται να βγει στον "αέρα" μέσα στο έτος.

AP Photo/Rich Schultz

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ