ΗΠΑ

To "Big Brother: BIG 3" θα έχει και διαιτητές στο ίδιο σπίτι με τους παίκτες!

To "Big Brother: BIG 3" θα έχει και διαιτητές στο ίδιο σπίτι με τους παίκτες!

Θα σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης το νέο μπασκετικό reality show, καθώς στο σπίτι (που θα έχει δικό του κλειστό γήπεδο) θα ζουν μπασκετμπολίστες, μπασκετμπολίστριες αλλά και διαιτητές.

Κάθε λεπτομέρεια που αφορά το νέο reality show της BIG-3, είναι φαντασμαγορική. Λίγες μέρες μετά από την είδηση πως ο Ice Cube θέλει να κλείσει σε ένα σπίτι 16 έως 22 μπασκετμπολίστες για να εκμεταλλευθεί τη διακοπή του ΝΒΑ εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού, ήρθε άλλο ένα "χτύπημα" από τον δημοσιογράφο Κρις Χέινς που αποκάλυψε όχι μόνο το όνομα του show (BIG BROTHER: BIG-3) αλλά και το γεγονός ότι μαζί με τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, θα ζουν και οι διαιτητές που θα σφυρίζουν τους αγώνες τους στο γήπεδο που θα υπάρχει στο σπίτι.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως στους 16 αθλητές θα βρίσκονται και γυναίκες, κάποιες από τις οποίες θεωρούνται κορυφαίες στον κόσμο, με το Yahoo να αποκαλύπτει ότι το σπίτι θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες και σε αυτό οι συμμετέχοντες θα μπουν αφού προηγουμένως κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το σχέδιο, το reality show θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου και εμείς κάνουμε επίκληση στους Θεούς του Μπάσκετμπολ ώστε σε αυτό να μπουν πρώην παίκτες όπως ο Στίβεν Τζάκσον, ο Λαμάρ Όντομ, ο Κατίνο Μόμπλι, ο Νέιτ Ρόμπινσον, ο Γκλεν Ντέιβις, ο Γκίλμπερτ Αρίνας κι άλλοι εκκεντρικοί χαρακτήρες που πέρασαν από το ΝΒΑ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ