Τεστ εγκυμοσύνης με δύο αυτοκόλλητα του Σακίλ Ο' Νιλ!

Είναι η πιο "τρελή" συσκευασία που θα βρει κανείς στα ράφια των αμερικανικών φαρμακείων. Και έχει τη μορφή του Σακίλ Ο' Νιλ. Δείτε το τεστ εγκυμοσύνης που φέρει τη μορφή του "Μεγάλου Αριστοτέλη" (PHOTO).

Είναι ό,τι πιο "κουφό" έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Είναι κάτι στο οποίο ουδείς μπορεί να βρει κάποιο κρυφό νόημα. Και όμως, αμερικανική εταιρεία δημιούργησε τεστ εγκυμοσύνης που στο κουτί του φέρει τη μορφή του Σακίλ Ο' Νιλ! "Αποτέλεσμα σε δύο λεπτά", αναφέρει και από κάτω έχει το ασύγκριτο "ποσοστό ακρίβειας πάνω από 90%" όταν ο Σακ είχε ποσοστό 52.7% στην καριέρα του από τη γραμμή των βολών.

Το ακόμη πιο "τρελό" είναι πως στο κάτω μέρος αναγράφεται πως στη συσκευασία περιέχονται και δύο αυτοκόλλητα του παλαίμαχου σέντερ, που κερδίζει δεκάδες εκατομμύρια ετησίως από επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα βρεθεί στη συσκευασία τεστ εγκυμοσύνης.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δανάη Παναγιώτου, η Ριανα-κάλυψη του φετινού 'The Voice'

Η συγκλονιστικά όμορφη 21χρονη Κύπρια με καταγωγή από την Ζιμπάμπουε, αδικείται πολύ από την υπέροχη εμφάνισή της. Κάτσε να σου εξηγήσω το γιατί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ