ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα μάτια του Γιάννη βρίσκονται στο τρόπαιο

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo pauses after a basket by Boston Celtics guard Terry Rozier during the fourth quarter of Game 7 of an NBA basketball first-round playoff series in Boston, Saturday, April 28, 2018. The Celtics won 112-96, eliminating the Bucks from the playoffs. (AP Photo/Charles Krupa)
AP Photo/Charles Krupa AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Με μια φωτογραφία στο Instagram, o "αγριεμένος" Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση εν όψει της έκτης σεζόν του στο ΝΒΑ.

Πανέτοιμος για την έκτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει στα 23 του, λίγους μήνες πριν τα 24α γενέθλιά του, έτοιμος για σπουδαία πράγματα. Αφού παραδέχθηκε πως κυνήγησε πέρυσι το βραβείο του MVP, αφού δούλεψε σκληρά στη διάρκεια της offseason, ο "Greek Freak" βάζει πολύ ψηλά τον στόχο.

" Έκτη σεζόν. Ας έχουμε μια σπουδαία χρονιά. Τα μάτια στο τρόπαιο. Είμαι σε αποστολή" έγραψε στο προφίλ του στο Instagram, την ώρα που μετρά αντίστροφα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου στην έδρα των Charlotte Hornets.

Νέο γήπεδο, νέοι συμπαίκτες (Ersan Ilyasova, Brook Lopez οι δύο προσθήκες που ξεχωρίζουν για τους Bucks) και ο ηγέτης της ομάδας του Milwaukee έτοιμος για εκτόξευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ