ΗΠΑ

Σοκ στο Πανεπιστήμιο Texas, διαγνώστηκε με λευχαιμία ο Andrew Jones

Texas guard Andrew Jones dribbles the ball during the second half of an NCAA college basketball game against Baylor, Saturday, March 4, 2017, in Austin, Texas. Baylor won 75-64. (AP Photo/Michael Thomas)
Texas guard Andrew Jones dribbles the ball during the second half of an NCAA college basketball game against Baylor, Saturday, March 4, 2017, in Austin, Texas. Baylor won 75-64. (AP Photo/Michael Thomas) AP

Παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Πανεπιστημίου του Texas διαγνώστηκε με λευχαιμία. Τα mock drafts τον προόριζαν για τον πρώτο γύρο του NBA Draft 2018.

Δύσκολες στιγμές για τους Longhorns... "Συννεφιά" έχει σκεπάσει το Πανεπιστήμιο του Texas, καθώς ο νεαρός guard της ομάδας μπάσκετ, Andrew Jones, διαγνώστηκε με λευχαιμία και τέθηκε οριστικά εκτός ομάδας. Ο Jones είχε υποστεί ένα κάταγμα στον καρπό στις 11 Δεκεμβρίου, γύρισε στη δράση στις 29 του ίδιου μήνα για να παίξει στην αναμέτρηση με το Kansas και τελικά μετά τον αγώνα με το Iowa State μπήκε ξανά στη λίστα των "ανενεργών".

Τελικά, μετά από ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, ο Jones διαγνώστηκε με λευχαιμία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα τις απαιτούμενες θεραπείες. Σύμφωνα με αρκετά mock drafts (έτσι ονομάζονται οι προβλέψεις για το επερχόμενο Draft που κάνουν κορυφαίες ιστοσελίδες των ΗΠΑ), ο αθλητής του Texas είχε πολλές πιθανότητες για να επιλεγεί στον πρώτο γύρο και να ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2018 την επαγγελματική του καριέρα.

" Θα μείνω συγκεντρωμένος και θα αφήσω τα σχέδια που έχει κάνει για εμένα ο Θεός να πάρουν τον δρόμο τους" είχε γράψει ο νεαρός άσος την Πρωτοχρονιά, όταν προφανώς είχε καταλάβει ότι κάτι πηγαίνει στραβά. Οι άνθρωποι του Texas άλλωστε είχαν μιλήσει για "ασθένεια την οποία ερευνάμε" και ο φόβος είχε ήδη σκεπάσει τους πάντες. Μακάρι ο Andrew Jones να παλέψει, να ξεπεράσει την ασθένειά του και σύντομα να τον δούμε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να παίξει στο ΝΒΑ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ