ΗΠΑ

Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών στον Σεμπάστιαν Τέλφερ

Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών στον Σεμπάστιαν Τέλφερ
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Σεμπάστιαν Τέλφερ τιμωρήθηκε με φυλάκιση διάρκειας 3,5 ετών για την υπόθεση του 2017, όταν είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή.

Γλίτωσε τα χειρότερα (15ετή κάθειρξη), όχι όμως και την φυλάκιση ο Σεμπάστιαν Τέλφερ. Ο παλιός παίκτης του ΝΒΑ τιμωρήθηκε με φυλάκιση διάρκειας 3,5 ετών για την υπόθεση της παράνομης οπλοκατοχής για την οποία καταδικάστηκε τον περασμένο Απρίλιο από δικαστήριο του Μπρούκλιν.

Ο 33χρονος, πια, Τέλφερ (με την δεκαετή καριέρα σε οκτώ ομάδες του ΝΒΑ από το 2004 έως το 2015) είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2017 κατά την διάρκεια αστυνομικής έρευνας στο Μπρούκλιν, επειδή είχε στο αμάξι του όπλα και μαριχουάνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο Τέλφερ οδηγούσε με σβηστά φώτα, όταν τον σταμάτησε ένα περιπολικό και διαπίστωσε ότι υπήρχε έντονη μυρωδιά μαριχουάνας στο αυτοκίνητο. Αυτό ήταν πάντως το λιγότερο που υπήρχε στο αμάξι... Στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν τρία πιστόλια, ένα ημιαυτόματο, ένα προστατευτικό γιλέκο και άφθονες σφαίρες.

Αυτή ήταν η δεύτερη καταδίκη του Τέλφερ για κατοχή όπλων, μετά την υπόθεση του 2007, όταν την είχε γλιτώσει με τριετή επιτήρηση.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ