ΗΠΑ

Πιτίνο: "Αν δεν είχα προσωπικό πρόβλημα, πιθανότατα θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε ξανά για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τις πιθανότητες που υπήρχαν να επιστρέψει στον πάγκο του "τριφυλλιού", αλλά και για την κίνηση της Κωνσταντινούπολης, που δεν μπορούσε να πιστέψει.

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ για όσα έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στα παρκέ, με τη συζήτηση να πηγαίνει -αναπόφευκτα- σε κάποιο σημείο στην εμπειρία που είχε από την Ευρώπη. Το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ήταν σύντομο, αλλά φαίνεται πως τον έχει στιγματίσει. Τουλάχιστον, όσον αφορά στις εικόνες που πήρε και τις εμπειρίες που απέκτησε στη διάρκεια του εξαμήνου , που βρέθηκε στην Αθήνα .

Ο πρώην προπονητής των "πρασίνων" εξήγησε τους λόγους που δεν επέτρεψαν την επάνοδό του στον πάγκο της ομάδας, λέγοντας πως " αν δεν ήταν κάποια προσωπικά ζητήματα, με την οικογένειά μου. Είχα ένα πρόβλημα με ένα από τα εγγόνια μου. Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα, πιθανότατα θα επέστρεφα. Θα κάτσω εκτός τη φετινή χρονιά, ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποια ομάδα από το NCAA για να μιλήσει μαζί μου μετά".

Πέραν αυτών βέβαια, του ζητήθηκε να πει εν συντομία τις εμπειρίες που αποκόμισε από την Ευρώπη, στα ταξίδια που έκανε για τους αγώνες της EuroLeague. Κι εκεί παραδέχθηκε πως " το Μιλάνο έχει σπουδαίο φαγητό, όπως κι η Ελλάδα γενικά. Αγάπησα τη Μόσχα. Έπαθα σοκ από το πόσο όμορφη είναι η Μόσχα κι οι παραλίες στο Τελ Αβίβ. Από την άλλη, θα σου έλεγα ότι δεν μου άρεσε τόσο η Κωνσταντινούπολη κυρίως λόγω της κίνησης. Κι η Μόσχα έχει πρόβλημα με την κίνηση, αλλά όχι τόσο όσο η Κωνσταντινούπολη. Στην Ελλάδα, όλοι μιλούν ή καταλαβαίνουν αγγλικά. Στην Κωνσταντινούπολη δεν ήξεραν τίποτα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ