Παντού κλειστές πόρτες για τον Lonzo Ball

AP Photo/Mark J. Terrill

Παντού κλειστές πόρτες για τον Lonzo Ball

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του LaVar Ball έχει κάνει τις μεγάλες αθλητικές εταιρείες να κλείνουν την πόρτα στον γιο του, Lonzo.

Ο Lonzo Ball φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για το Νο1 του Draft, κάτι που είναι φυσιολογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων αθλητικών εταιρειών. Μόνο που η συμπεριφορά του πατέρα του, LaVar, κάνει αδύνατη την υλοποίηση αυτού του ενδιαφέροντος. Λόγω χαρακτήρα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, η Nike, η Adidas, η Under Armour είπαν ήδη "όχι" στο ενδεχόμενο συνεργασίας αφού -πέραν όλων των άλλων- δεν δέχονται να εμπλακεί στη συγκεκριμένη συμφωνία το brand που συντηρεί η οικογένεια (Big Baller Brand). Κάτι που ο LaVar Ball εξηγεί ως "ανετοιμότητα συνεργασίας, αφού δεν είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια. Αλλά να σου πω κάτι; Ούτε τα ταξί ήταν έτοιμοι για το Uber, όταν αυτό εμφανίστηκε".

Η ουσία είναι πως ο 19χρονος γκαρντ βλέπει κάποιες πόρτες να κλείνουν και να του "κόβουν" μεγάλο μέρος του ποσού που θα μπορούσε να λαμβάνει τα επόμενα χρόνια. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι αθλητές αντλούν το μεγαλύτερο μέρος του ετήσιου εισοδήματός τους από χορηγικές συμφωνίες τέτοιας φύσης.

AP Photo/Mark J. Terrill

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24