ΗΠΑ

Παίκτης Γυμνασίου στις ΗΠΑ σκόραρε 92 πόντους σε έναν αγώνα!

Παίκτης Γυμνασίου στις ΗΠΑ σκόραρε 92 πόντους σε έναν αγώνα!

Ο ΛαΜέλο Μπολ του Γυμνασίου Chino Hills έγραψε ιστορία, αφού σημείωσε 92 πόντους σε έναν αγώνα μπάσκετ! (pics & vids)

Πριν από περίπου 2 μήνες ο Λι Άντζελο Μπολ έκανε θόρυβο στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας 72 πόντους σε έναν αγώνα Γυμνασιακού Πρωταθλήματος . Τώρα όμως ήρθε η σειρά του κατά έναν χρόνο μικρότερου αδελφού του να κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο!

Ο 16χρονος ΛαΜέλο Μπολ λοιπόν πήρε... φόρα στον αγώνα του Γυμνασίου του Chino Hills κόντρα στο Los Osos και άρχισε να σκοράρει... και να σκοράρει... και να σκοράρει... και να σκοράρει... και τελικά σταμάτησε στους 92 πόντους (!) στη νίκη της ομάδας του με146-123! Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος: Ο πιτσιρικάς σκόραρε 92 πόντους, 41 εκ των οποίων στην τέταρτη περίοδο του αγώνα! Όσο για το τι τον... έπιασε; Ήθελε να ξεσπάσει επειδή πριν μερικές ημέρες η ομάδα του γνώρισε την πρώτη ήττα της έπειτα από 60 σερί νίκες (!) ενώ σίγουρα βοήθησε και το γεγονός ότι ο Λι Άντζελο Μπολ δεν αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης.

Ήταν μία μοναδική παράσταση από τον νεαρό γκαρντ - ο οποίος όπως και ο μεγαλύτερος αδελφός του, Λι Άντζελο Μπολ έχει δεχθεί υποτροφία από το Κολέγιο του UCLA - σε μία ακόμα απόδειξη ότι η οικογένεια Μπολ έχει αποφασίσει να τρελάνει κόσμο! Γιατί; Επειδή πέρα από τα δύο αδέλφια που αγωνίζονται στο Chino Hills, υπάρχει ένας ακόμα αδελφός, ο μεγαλύτερος από τους τρεις, που ονομάζεται Λόντζο Μπολ, είναι freshman στο Κολέγιο του UCLA και κάποιοι στις ΗΠΑ θεωρούν αρκετά πιθανό να επιλεγεί ακόμα και στο Νο1 του φετινού draft!
Για την ιστορία, ο Μπολ για να σημειώσει 92 πόντους είχε 30/39 δίποντα, 7/22 τρίποντα και 11/14 βολές, έχοντας ακόμα 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με εκτεταμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι, καθώς και το boxscore του αγώνα



TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ