ΗΠΑ

"Όχι" του Κόμπι Μπράιαντ στην BIG 3

Kobe Bryant arrives at the 90th Academy Awards Nominees Luncheon at The Beverly Hilton hotel on Monday, Feb. 5, 2018, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Μία δήλωση δημιούργησε φήμες ότι ο Κόμπι Μπράιαντ θα επιστρέψει του χρόνου στο μπάσκετ για να παίξει στη λίγκα BIG3. Η διάψευση πάντως δεν άργησε να έρθει...

Όσοι ονειρεύονται να δουν τον Κόμπι Μπράιαντ να φοράει πάλι τα αθλητικά του και να παίζει μπάσκετ στην BIG3, μάλλον θα απογοητευτούν. Η Μόλι Κάρτερ, υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρίας του "Black Mamba", ξεκαθάρισε στον Μπράιαν Μαχόνι του Associated Press ότι ο παλαίμαχος σούπερ σταρ δεν πρόκειται να παίξει την επόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη λίγκα, διαψεύδοντας τη σχετική δήλωση που έκανε ο Τζεφ Κουάτινετζ, συνιδιοκτήτης της BIG3.

Ο Ice Cube, ιδιοκτήτης της λίγκας, προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει τον Μπράιαντ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, δίχως όμως επιτυχία. Μάλιστα, πριν από δύο μήνες ο "Black Mamba" είχε πει για το ενδεχόμενο να παίξει στην BIG3: " Δεν ενδιαφέρομαι να παίξω. Ο Cube είναι καλός φίλος και μου το έχει ζητήσει επανειλημμένως, αλλά η απάντηση θα είναι πάντοτε αρνητική".

Μία χθεσινή δήλωση του Κουάτινετζ επανέφερε πάλι στην επικαιρότητα το συγκεκριμένο θέμα... " Έχω ακούσει από αξιόπιστη πηγή ότι ο Κόμπι θα παίξει την επόμενη χρονιά. Αυτό ίσως σημαίνει κάτι, αλλά ίσως και να μην σημαίνει τίποτα", δήλωσε ο συνιδιοκτήτης της BIG3. Η Μόλι Κάρτερ, πάντως, φρόντισε να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα...

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ