ΗΠΑ

Όχι δεν γίνεται (Dwyane Wade), δεν είναι δυνατόν...!

Όχι δεν γίνεται (Dwyane Wade), δεν είναι δυνατόν...!
AP/CHRIS SZAGOLA

Ο Dwyane Wade παρουσίασε το νέο παπούτσι-πέδιλο της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται και όπως θα δείτε, πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτοποριακό και σίγουρα... εκκεντρικό (PHOTO).

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, στο ΝΒΑ υπήρχε dress code. O τότε Κομισάριος David Stern είχε αναγκαστεί να επιβάλλει κανόνες στο ντύσιμο των αθλητών εξαιτίας συγκεκριμένων ακραίων περιπτώσεων, τώρα όμως όλοι έχουν "χαλαρώσει" και γι' αυτό μπορεί να δει κανείς ό,τι μπορεί να φανταστεί. Παίκτες όπως ο Russell Westbrook, o LeBron James, o Nick Young έχουν ένα αρκετά ιδιαίτερο στυλ, με τον Dwyane Wade να μας έχει συνηθίσει σε πιο... γήινα πράγματα, αλλά να μας σοκάρει με το νέο παπούτσι-πέδιλο που δημιούργησε η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται, η κινεζική Li Ning.

O Wade, ο οποίος περιμένει να μάθει αν οι Miami Heat θα του δώσουν μονοετές συμβόλαιο για τη σεζόν 2018/19 ή αν θα βγει στη σύνταξη φέτος το καλοκαίρι , δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram το Essense 2.0 PFW, το οποίο θα δείτε ότι δεν μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο παπούτσι που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Μοιάζει με μπασκετικό, είναι όμως ανοιχτό σαν σανδάλι, κυκλοφορεί σε αρκετά χρώματα και σίγουρα είναι ένα πρωτοποριακό κομμάτι που θα κάνει αίσθηση.

Όχι δεν γίνεται (Dwyane Wade), δεν είναι δυνατόν...!

Essence 2.0 PFW collection! @wayofwade @lining.official

A post shared by dwyanewade (@dwyanewade) on

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ