ΗΠΑ

Όρτον ο αντι-Κούζμιτς

Όρτον ο αντι-Κούζμιτς
INTIME SPORTS

Αφού έμεινε στο ταμείο ανεργίας για περίπου ένα μήνα, ο Ντάνιελ Όρτον βρήκε το επόμενο συμβόλαιό του στο NBDL. Εκεί θα φορέσει τη φανέλα των Santa Cruz Warriors, αντικαθιστώντας τον... Όγκνιεν Κούζμιτς.

Πέρασε και δεν ακούμπησε από την ΑΕΚ, ελέω του "εκρηκτικού" του χαρακτήρα. Ο Ντάνιελ Όρτον είχε μεν εξαιρετική παρουσία στα φιλικά της "Ένωσης", αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι λόγω της εξωγηπεδικής παρουσίας του. Αυτής που υποχρέωσε την ΑΕΚ να διακόψει εσπευσμένα τη συνεργασία της με τον 25χρονο σέντερ.

Το συμβόλαιό του με τους "κιτρινόμαυρους" λύθηκε, αναζήτησε για λίγο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κοιτάζοντας προς την Ασία, αλλά δεν βρήκε κάτι. Μέχρι τη στιγμή που προέκυψε η πρόταση των Santa Cruz Warriors (θυγατρική του Golden State) για συμβόλαιο συνεργασίας. Κι από τη στιγμή που είπε το "ναι", θα επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ.

Παρεμπιπτόντως (για να δείτε πως τα φέρνει η ζωή), ο Ντάνιελ Όρτον είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στη φροντ λάιν των "Πολεμιστών", αφού πέραν όλων των άλλων αποχώρησε κι ο Όγκνιεν Κούζμιτς, για να έρθει το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Για την ιστορία, ο απόφοιτος του Kentucky έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του για τη μεταγραφή στους Santa Cruz Warriors μέσω Twitter, όπου έγραψε πως " ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν. Σπουδαία πόλη, σπουδαίοι συμπαίκτες και ομάδα, εξαιρετικός οργανισμός. Το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόοδος".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ