ΗΠΑ

Οι - συμπαίκτες στο Duke - Barrett και Williamson κάρφωσαν από την γραμμή των βολών!

Spartanburg Day's Zion Williamson #12 in action against Chino Hills during a high school basketball game at the Hoophall Classic, Saturday, January 13, 2018, in Springfield,MA. Chino Hills won the game. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Οι 18χρονοι R.J Barrett και Zion Williamson, οι οποίοι θα είναι συμπαίκτες στο Duke τη νέα σεζόν, τρέλαναν κόσμο σε προπόνηση της ομάδας, καρφώνοντας διαδοχικά από την γραμμή των βολών! (VIDEO)

Αν αυτό το VIDEO είναι ένα... preview όσων ακολουθήσουν, τότε οι αντίπαλοι του Duke θα έχουν τεράστιο πρόβλημα την σεζόν 2018/19! Οι πρωτοετείς (και 18χρονοι) R.J Barrett και Zion Williamson αποφάσισαν να τρελάνουν κόσμο στην προπόνηση της ομάδας, αφού αμφότεροι φρόντισαν στο φινάλε της να καρφώσουν πατώντας στο ύψος της γραμμής των βολών (!) προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Duke θεωρείται από πολύ κόσμο ήδη ως το φαβορί να κατακτήσει τον τίτλο του NCAA την σεζόν 2018/19. Ο λόγος είναι ότι με κάποιο τρόπο κατέφερε να αποκτήσει την τριάδα των R.J Barrett, Zion Williamson και Cameron Reddish, με τους τρεις τους να θεωρούνται υποψήφιοι να επιλεγούν στα πρώτα 5 pick του ΝΒΑ Draft 2019 (!) και τον Barrett να θεωρείται φαβορί για το Νο1!

Το πού θα καταλήξει τελικά το Duke δεν μπορεί βέβαια να το ξέρει κανείς, αφού έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν ότι στο NCAA όλα είναι πιθανά. Μέχρι πάντως να προβληματιστεί ο κόσμος για αυτό, μπορεί να παρακολουθήσει το παρακάτω VIDEO για να ενθουσιαστεί:



AP Photo/Gregory Payan
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ