ΗΠΑ

Οι επαγγελματικές ομάδες των ΗΠΑ γύρισαν την πλάτη στον Ντόναλντ Τραμπ

Δεκάδες ομάδες από το ΝΒΑ, το NHL, το MLB και το NFL έμεναν στα ξενοδοχεία του Ντόναλντ Τραμπ τα τελευταία χρόνια. Πλέον, μόνο μία συνεχίζει (;) να τα επιλέγει.

Η κόντρα των αθλητών με τον Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζεται και πλέον γίνεται ακόμη πιο έντονη. Μετά τις αντιδράσεις στην ανάκρουση του αμερικανικού εθνικού ύμνου, μετά τις τρομερά καυστικές δηλώσεις σπουδαίων παικτών όπως ο LeBron James, μετά την άρνηση των Πρωταθλητών Golden State Warriors να μην επισκεφθούν τον Λευκό Οίκο, ήρθε η στιγμή για να γυρίσουν άπαντες την πλάτη στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με έναν ακόμη τρόπο.

Βλέπετε, δεκάδες ομάδες από το NBA, το NHL, το MLB και το NFL συνήθιζαν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους να μένουν στα ξενοδοχεία του Τράμπ. Η συγκεκριμένη συνήθεια σταμάτησε σταδιακά και φέτος οκτώ ακόμη franchises επέλεξαν να βρουν νέο "καταφύγιο". Οι Cavaliers, οι Rockets, οι Suns, οι Kings, οι Raptors και οι Wizards σταμάτησαν να συνεργάζονται με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, με αποτέλεσμα από τις τέσσερις σημαντικότερες λίγκες να έχει απομείνει μόλις μία ομάδα που δεν θέλει (;) να αλλάξει τη ρουτίνα της.

Ποια είναι αυτή η ομάδα; Οι New Orleans Pelicans, οι οποίοι αρνήθηκαν να πάρουν θέση, δεν επιβεβαίωσαν πως συνεχίζουν να συνεργάζονται με τα Trump Hotels, αλλά δεν το διέψευσαν κιόλας.

Οι κορυφαίοι αθλητές όπως ο Russell Westbrook, o LeBron James, o Kevin Durant, o Kyle Lowry λάτρευαν τη διαμονή τους σε αυτά, ήταν τρομερά εντυπωσιασμένοι ειδικά με το Trump SoHo της Νέας Υόρκης, όμως η "βεντέτα" τους με τον νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ τους αναγκάζει να βρουν νέο μέρος για να περνούν τις μέρες και τις νύχτες τους στο "Μεγάλο Μήλο" και τις υπόλοιπες πόλεις που επισκέπτονται στη διάρκεια κάθε περιόδου.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ