ΗΠΑ

Ο Στίβεν Τζάκσον προσφέρθηκε να... χαστουκίσει ρεπόρτερ

Ο Στίβεν Τζάκσον προσφέρθηκε να... χαστουκίσει ρεπόρτερ

Μία ερώτηση δημοσιογράφου για τον Κόμπι Μπράιαντ... έβγαλε από τα ρούχα του τον Στίβεν Τζάκσον! Δείτε το στιγμιότυπο και την καταπληκτική αντίδραση του πρώην ΝΒΑερ (VIDEO).

Ο Στίβεν Τζάκσον και ο Άλαν Άντερσον πήγαν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Killer 3's Team - 3's Company για τη λίγκα Big3 με σκοπό να μιλήσουν για το ματς. Μία ερώτηση δημοσιογράφου για τον Κόμπι Μπράιαντ, πάντως, ήταν αρκετή για να βγάλει από τα ρούχα του τον Τζάκσον και να προκαλέσει μία στιχομυθία με πολύ γέλιο.

Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον Τζάκσον εάν ο "Black Mamba" θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο σκληρό παιχνίδι της λίγκας σε αυτή την ηλικία και ο Τζάκσον βγήκε από τα ρούχα του. Ο 40χρονος, πια, φόργουορντ σηκώθηκε από τη θέση του, πήρε το μικρόφωνο ανά χείρας και άρχισε ένας απολαυστικός διάλογος...

Άντερσον: " Θα πω «όχι» για να φύγει από εδώ πέρα" (γέλια).

Τζάκσον: " Με συγχωρείτε όλοι. Από πού είσαι; Αυτός ο τύπος από το "Let's Get It Sports" ρώτησε τον Στίβεν Τζάκσον εάν μπορεί ο Κόμπι Μπράιαντ να παίξει στη λίγκα 3on3 και να αντέξει το αθλητικό παιχνίδι;".

Δημοσιογράφος: " Ο λόγος που ρωτάω...".

Τζάκσον: " Αυτή η ερώτηση ήταν ρητορική. ΟΚ; Δεν μπορώ να σας πω πως γράφεται η λέξη, αλλά ξέρω τι σημαίνει. Αυτή η ερώτηση ήταν ρητορική. Ο Κόμπι μπορεί να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα. Σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Κόμπι, άκου. Ακούς; Θέλεις να τον χαστουκίσω για σένα; Μπορείς σε παρακαλώ να έρθεις σε αυτό το πρωτάθλημα; Σε χρειαζόμαστε. Έλα φίλε (σ.σ. απευθυνόμενος προς τον δημοσιογράφο) . Ο Κόμπι ήταν ένας από τους σπουδαιότερους".

Δημοσιογράφος: " Αναφέρθηκα απλά στο κομμάτι της σκληράδας του πρωταθλήματος...".

Τζάκσον: " Ναι. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερς όλων των εποχών. Νομίζεις ότι δεν θα μπορούσε να βάλει σουτ σε αυτή τη λίγκα; Ναι, θα μπορούσε. Κόμπι έλα. Θα ήταν κυριαρχικός και σε αυτό το πρωτάθλημα. Πραγματικά το πιστεύω".

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη στιχομυθία στο παρακάτω video:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ