ΗΠΑ

"Ο Όντομ είχε μέσα του κάθε είδους ναρκωτικό"

"Ο Όντομ είχε μέσα του κάθε είδους ναρκωτικό"

Οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν στον Λαμάρ Όντομ έδειξαν πως ο πρώην NBAer είχε κάνει χρήση μεγάλης ποσότητας και ποικιλίας ναρκωτικών. Παραμένουν λίγες οι πιθανότητες να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Οι τελευταίες ώρες δεν είναι εύκολες για τον Λαμάρ Όντομ. Για την ακρίβεια, ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς παραμένει αναίσθητος σε νοσοκομείο της "πόλης των αγγέλων" , με τις πιθανότητες να βγει ζωντανός από τη μάχη που δίνει να μην είναι με το μέρος του.

Εσχάτως έγιναν μάλιστα οι πρώτες αποκαλύψεις σχετικά με την κατάστασή του και όσα τον έφεραν σε αυτό το σημείο -να βρεθεί δηλαδή αναίσθητος σε οίκο ανοχής. " Στον οργανισμό του υπήρχε κάθε πιθανό ναρκωτικό", ήταν η πρώτη αναφορά που προέκυψε από τις ΗΠΑ για την κατάσταση του 35χρονου βετεράνου, ο οποίος μοιάζει δεδομένο πως -αν τα καταφέρει και επιβιώσει- θα έχει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πριν τον βρουν αναίσθητο, " είχε σημαντική απώλεια οξυγόνου και πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια". Όπως ανέφερε στο Ε! γιατρός που ασχολείται με την υπόθεση: " Είχε κάνει κρακ όλο το Σαββατοκύριακο και τώρα προσπαθούμε να καθαρίσουμε τον οργανισμό του", για να προσθέσει κάποιος άλλος πως "θα του αφήσει κουσούρι όλο αυτό, αλλά δεν ξέρουμε σε τι βαθμό".

Με την κατάσταση να βρίσκεται σε οριακό σημείο, αυτή που πλέον θα παίρνει όλες τις αποφάσεις είναι η Κλόε Καρντάσιαν. Η πρώην σύγυζός του (σ.σ.: το διαζύγιο δεν έχει εκδοθεί ακόμη) είναι αυτή που βάσει νόμου θα αποφασίζει για οτιδήποτε αφορά τη θεραπεία και την αγωγή που θα ακολουθήσει ο Λαμάρ Όντομ, πάντα μετά τις υποδείξεις των γιατρών.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ