ΗΠΑ

Ο ΛαΒάρ Μπολ "ξαναχτύπησε" και το... "τερμάτισε"!

Ο ΛαΒάρ Μπολ "ξαναχτύπησε" και το... "τερμάτισε"!

Ο πατέρας του Λόνζο Μπολ (νέου γκαρντ των Λέικερ), ΛαΒάρ Μπολ το έκανε πάλι το θαύμα του, αφού προκάλεσε αθλητή του WWE, μένοντας μάλιστα χωρίς μπλούζα για να δείξει ότι μιλάει σοβαρά!

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Όταν ο Λαβάρ Μπολ βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα πρέπει να περιμένεις να γίνουν τα πάντα. Ακόμα και να προκαλέσει έναν αθλητή του WWE, μένοντας χωρίς μπλούζα για να το κάνει!

Το σκηνικό - ή μάλλον το σενάριο, αφού προφανώς όλα ήταν σκηνοθετημένα - είχε ως εξής: Ο αθλητής του WWE γνωστός ως "The Miz" οργάνωσε κάτι σαν συνέντευξη τύπου προκειμένου να ανακοινώσει ότι πλέον η εταιρία που θα τον ντύνει είναι αυτή της οικογένειας Μπολ. Αφού λοιπόν παρουσίασε τον ΛαΒάρ Μπολ, ο Μπολ - ο οποίος βγήκε στην σκηνή με τον μικρότερο γιο του, ΛαΜέλο Μπολ - παρουσίασε στο κοινό τον... Λόνζο Μπολ. Και μετά ξεκίνησε το σόου!

Ο "The Miz" και ο Μπολ άρχισαν να μιλάνε σε έντονο ύφος, με τον πατέρα του σταρ των Λέικερς να τονίζει ότι δεν θέλει η εταιρία του να ντύσει τον συγκεκριμένο αθλητή, αφού έχει βάλει ψηλότερα τον πήχη! Κάπως έτσι, το ένα πράγμα έφερε το άλλο και ενώ άρχισαν να ανταλλάσσουν "βαριές κουβέντες", ο Μπολ αποφάσισε ότι θέλει να τον προκαλέσει, βγάζοντας την μπλούζα του (!), ενώ ακολούθως έκανε γύρους στο ρινγκ!

Κι εκεί που κάποιοι άρχισαν να πιστεύουν ότι οι δυο τους θα παλέψουν, από το βάθος εμφανίστηκε ένας άλλος αθλητής του WWE, o Ντιν Αμπρόσε, φορώντας ρούχα της εταιρίας του Μπολ! Ναι, ακριβώς, όλο αυτό έγινε για να προβληθεί η συγκεκριμένη εταιρία που διατηρεί ο πατέρας του νέου σταρ των Λέικερς, ο οποίος είχε καταφέρει ήδη να κάνει το κομμάτι του.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το σκηνικό όπως εξελίχθηκε:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ