ΗΠΑ

O Iverson θα συμμετάσχει σε Πρωτάθλημα 3 on 3!

O Iverson θα συμμετάσχει σε Πρωτάθλημα 3 on 3!
2006 NBAE

O Allen Iverson ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα συμμετάσχει κανονικά σε Πρωτάθλημα 3 on 3 που διοργανώνει ο Ice Cube! Και δεν θα είναι μόνος, αφού το ίδιο θα κάνουν ακόμα παίκτες όπως ο Jason Williams, o Kenyon Martin και ο Chauncey Billups!

Πώς θα σας φαινόταν ένα Πρωτάθλημα 3 on 3, όπου στη μία ομάδα θα βρισκόντουσαν ο Allen Iverson, o Kenyon Martin και ο Chaunsey Billups και στην άλλη οι Jason Williams, Mike Bibby και Jermaine O'Neal; Και ένας εκ των προπονητών να είναι ο Gary Payton; Ενθουσιαστήκατε στην ιδέα; Ε, λοιπόν, αυτό δεν είναι απλώς "ιδέα", αλλά από τις 24 Ιουνίου θα μπορέσει να γίνει και πραγματικότητα!

Ο γνωστός τραγουδιστής/συνθέτης/ηθοποιός Ice Cube πήρε μία μεγάλη απόφαση: Αποφάσισε να δημιουργήσει μία Επαγγελματική Λίγκα 3 on 3 για αποσυρθέντες παίκτες του ΝΒΑ, προσκαλώντας τους να αγωνιστούν! Και, όπως φαίνεται, έχει ήδη πείσει αρκετά μεγάλα ονόματα να τον ακολουθήσουν, συμπεριλαμβανομένων - όπως αναφέρθηκε νωρίτερα - των Allen Iverson και Jason Williams!

Για όποιον νομίζει ότι αυτό το γεγονός θα γίνει... πρόχειρα, καλό είναι να μάθει ότι κάνει λάθος! Κι αυτό γιατί έχουν ήδη ανακοινωθεί οι κανονισμοί της Λίγκας, αλλά και τα δεδομένα που θα ισχύουν στους αγώνες. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Δικαίωμα συμμετοχής στην Λίγκα έχουν πρώην επαγγελματίες παίκτες που έχουν ξεπεράσει το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Τον προσεχή Μάρτιο θα διεξαχθή ντραφτ, από το οποίο θα προκύψουν οι (8) ομάδες.

O Iverson θα συμμετάσχει σε Πρωτάθλημα 3 on 3!

Το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Αυγούστου.

Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 5 παίκτες, ένας εκ των οποίων θα είναι ο αρχηγός.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο σε διαφορετικές πόλεις!

Οι αγώνες θα κρίνονται στους 60 πόντους, με το ημίχρονο να ορίζεται όταν κάποια εκ των δύο συμπληρώσει 30 πόντους, όταν και θα υπάρχει 7λεπτη διακοπή.

Τα παιχνίδια θα διεξάγονται στο μισό γήπεδο, ενώ θα υπάρχουν και τετράποντα σε τρία προκαθορισμένα σημεία στο γήπεδο, αρκετά πίσω από την γραμμή του τριπόντου!

O Iverson θα συμμετάσχει σε Πρωτάθλημα 3 on 3!

Εσείς ενθουσιαστήκατε η όχι ακόμα;

Για την ιστορία, ο Ice Cube είπε ότι εμπνεύστηκε αυτό το Πρωτάθλημα από την απόφαση του Kobe Bryant να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, επειδή πίστευε ότι ο "Black Mamba" το... είχε ακόμα. Για αυτό λοιπόν, αλλά και επειδή ήθελε να μπορεί να βλέπει τους παιδικούς του ήρωες να παίζουν μπάσκετ όπως είπε, άρχισε να κρατάει σημειώσεις, μέχρι που βρήκε ανθρώπους να υποστηρίξουν την ιδέα του!

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ