ΗΠΑ

Ο Γκρεγκ Όντεν ξανά εν δράσει!

Ο Γκρεγκ Όντεν ξανά εν δράσει!
Γκρέγκ Όντεν

Ο Γκρεγκ Οντεν πάτησε πάλι παρκέ και συμμετέχει στο τουρνουά TBT, παίζοντας για το έπαθλο των 2.000.000 δολαρίων. Δείτε το Νο. 1 του Draft του 2007 εν δράσει (VIDEOS).

Πριν από 11 χρόνια το Πόρτλαντ επέλεγε τον Γκρεγκ Όντεν στο Νο. 1 του Draft (πάνω από τον Κέβιν Ντουράντ), βλέποντας στο πρόσωπο του ύψους 2,13μ. σέντερ από το Οχάιο Στέιτ τον επόμενο μεγάλο σέντερ του ΝΒΑ. Έπειτα από 105 αγώνες και μία διαδρομή γεμάτη σοβαρούς τραυματισμούς ο Οντεν αποσύρθηκε από το ΝΒΑ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι "έκοψε" τελείως και το μπάσκετ.

Έπειτα από μία χρονιά στην Κίνα πριν από δύο χρόνια (2015-16), ο 30χρονος, πια, Όντεν προσπαθεί να παίξει πάλι μπάσκετ, δηλώνοντας συμμετοχή στην καλοκαιρινή λίγκα ΤΒΤ. Την Παρασκευή έκανε μάλιστα και την πρώτη του εμφάνιση στην Georgia State University Sports Arena της Atlanta, έχοντας 11 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Ο Πεν, ο Φριντέτ και ο Σάλιντζερ

Στην ίδια λίγκα συμμετέχουν ακόμα άλλοι δύο ξεπεσμένοι NBAers, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ και ο Τζίμερ Φριντέτ, αλλά και ένας κολεγιακός σταρ που βρέθηκε στην Ευρώπη, ο Άαρον Κραφτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα κερδίσει το συγκεκριμένο τουρνουά (το οποίο διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το 2014 και ύστερα) θα πάρει ως έπαθλο το χρηματικό ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Όχι κι άσχημα...

Για την ιστορία, οι Scarlet and Gray, η ομάδα του Οντεν (στην οποία προπονητής είναι μάλιστα ο Σκούνι Πεν, παλιός παίκτης του Ολυμπιακού!), επικράτησε των Primetime Players με 72-60. Η ομάδα του Οντεν προκρίθηκε στην προημιτελική φάση και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Φριντέτ, ο οποίος έβαλε 41 πόντους στο δικό του παιχνίδι! Παρακολουθήστε στα videos που ακολουθούν το πρώτο καλάθι του Γκρεγκ Όντεν, καθώς και στιγμιότυπα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.



TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ