ΗΠΑ

Ο Γιαννάκης ψάχνεται για το ΝΒΑ

Ο Γιαννάκης ψάχνεται για το ΝΒΑ
INTIME SPORTS

Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Γιαννάκης, παρακολουθώντας από κοντά προετοιμασία τριών ομάδων του ΝΒΑ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον "μαγικό" κόσμο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αφότου αποχώρησε από τον πάγκο της Κίνας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρέμεινε ελεύθερος στην αγορά και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να παρακολουθήσει την προετοιμασία και να ζήσει από κοντά τον τρόπο που δουλεύουν οι ομάδες του ΝΒΑ. Ταξίδεψε εσχάτως στην Αμερική και παίρνει μέρος στην pre-season Ομάδων, όπως οι Μπακς, οι Πίστονς και οι Πέισερς.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, κι ο μοναδικός που έχει κατακτήσει το Eurobasket τόσο ως παίκτης όσο κι ως προπονητής, βρίσκεται μεταξύ Μιλγουόκι, Ντιτρόιτ και Ιντιάνα για να δει από κοντά μέρος της προετοιμασίας των ομάδων του ΝΒΑ. Παράλληλα όμως, εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον "μαγικό κόσμο", άλμα που έχουν σημειώσει κι άλλοι προπονητές από την Ευρώπη το τελευταίο διάστημα.

Ο "Δράκος" χαίρει απεριόριστης εκτίμησης από τους Αμερικάνους, ειδικά με τον άθλο της Εθνικής μας ομάδας το 2006 στον ημιτελικό της Σαϊτάμα, στο τελευταίο παιχνίδι που ηττήθηκαν οι ΗΠΑ σε εθνικό επίπεδο. Οπότε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική είναι ορατό.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ