ΗΠΑ

ΝΒΑ: Ψηφίστηκε η συνέχεια με 22 ομάδες στο Ορλάντο

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, right, drives to the basket as Los Angeles Lakers forward Anthony Davis defends during the first half of an NBA basketball game Friday, March 6, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, right, drives to the basket as Los Angeles Lakers forward Anthony Davis defends during the first half of an NBA basketball game Friday, March 6, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με ψήφους 29-1 πέρασε η πρόταση του Άνταμ Σίλβερ από το συμβούλιο των ιδιοκτητών και το πρωτάθλημα του ΝΒΑ θα συνεχιστεί με 22 ομάδες στο Ορλάντο.

Η πρόταση που έκανε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ χρειαζόταν την υπερψήφιση από το συμβούλιο των ιδιοκτητών των ομάδων και σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN, εγκρίθηκε με ψήφους 29-1 για να συνεχιστεί η σεζόν με 22 ομάδες.

Οι ομάδες που θα συνεχίσουν από τη Δύση θα είναι 13 και από την Ανατολή 9. Θα δώσουν οκτώ αγώνες για την κανονική περίοδο πριν ξεκινήσουν τα playoffs. Μάλιστα όπως ανέφερε ο Αμερικανός δημοσιογράφος το draft του ΝΒΑ θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου, ενώ η draft lottery πάει για τις 25 Αυγούστου.

AP Photo/Aaron Gash

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ