ΗΠΑ

Ντέιβις εναντίον Ντέιβις στον τελικό της Big3

Ντέιβις εναντίον Ντέιβις στον τελικό της Big3

Η ώρα του τελικού έφτασε στη λίγκα "Big3", με πολλά γνωστά ονόματα από το ΝΒΑ να συμμετέχουν σε αυτόν, όπως οι Μπάρον και Γκλεν Ντέιβις, Μόμπλι, Μαγκέτι και Κρις Άντερσεν (VIDEO).

Η "Big3" δεν πρόκειται να ανταγωνιστεί ποτέ το ΝΒΑ, ούτε να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα των φίλων του μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν παύει πάντως να είναι ένα πρωτάθλημα με πολλά γνωστά ονόματα, με παίκτες που έκαναν καριέρα στο (κοντινό ή μακρινό) παρελθόν στο ΝΒΑ. Πολλά εξ αυτών μάλιστα θα βρεθούν και στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής (24/8).

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Μπρούκλιν και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη στις ΗΠΑ. Εκεί θα αναμετρηθούν οι Power των Κάτινο Μόμπλι, Κόρι Μαγκέτι, Γκλεν Ντέιβις και Κρις Άντερσεν με τους 3's Company των Μπάρον Ντέιβις, Ντρου Γκούντεν, ΝτερΜαρ Τζόνσον και Άντρε Έμετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους ημιτελικούς της Παρασκευής τους παρακολούθησαν περίπου 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ τηλεθέασης για τη συγκεκριμένη λίγκα.

Στον πρώτο ημιτελικό οι 3's Company διέλυσαν τους 3-headed monsters 50-28, με τον Άντρε Έμετ να σκοράρει 27 πόντους και τον Ντάντεϊ Τζόουνς να προσθέτει άλλους 11. Από πλευράς των ηττημένων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρέτζι Έβανς, ο οποίος έβαλε 16 πόντους και μάζεψε ακόμα 8 ριμπάουντ.

Στον δεύτερο ημιτελικό οι Power επικράτησαν των Tri-State με 51-49 ενώπιον 16.402 θεατών στο American Airlines Center του Ντάλας. Οι Μαγκέτι (16 πόντοι), Γκλεν Ντέιβις (15 πόντοι) και Κατίνο Μόμπλι (14 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς των νικητών, ενώ από τους Tri-State (όπου αγωνίζεται και ο Αμάρε Στάνταμαϊρ) ξεχώρισαν οι Τζερμέιν Ο'Νιλ (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και Ντέιβιντ Χόκινς (15 πόντοι).

Δείτε πως κρίθηκε ο δεύτερος ημιτελικός της Big3:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ