NBA

Βγήκε από τα ρούχα του ο Durant

Βγήκε από τα ρούχα του ο Durant

Η στιγμή της αποβολής του Kevin Durant στον αγώνα των Warriors με τους Bucks, οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται και τι δήλωσαν ο "K.D." και ο Steve Kerr για την επίμαχη φάση (VIDEOS).

Ο Kevin Durant ανυπομονούσε να παίξει ξανά μπάσκετ ύστερα από απουσία έξι αγώνων λόγω τραυματισμού στα πλευρά. Εν τέλει, δεν έπαιξε πάνω από ένα ημίχρονο στην εντός έδρας ήττα των Warriors από τους Bucks , αφού 2,4'' πριν από τη λήξη της δεύτερης περιόδου έχασε τελείως την ψυχραιμία του όταν δεν του δόθηκε φάουλ σε προσπάθεια για λέι-απ, με αποτέλεσμα να βρίσει τον έναν διαιτητή και να αποβληθεί με διπλή τεχνική ποινή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Durant δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω πέρα από το προφανές: " Μου έγινε φάουλ, είπα στον διαιτητή πως αισθανόμουν και με πέταξε εκτός γηπέδου. Είναι αρκετά απλό. Δεν μου δόθηκε και νωρίτερα ένα φάουλ. Αυτό ήταν το δεύτερο εύκολο φάουλ που δεν μου δόθηκε και έχασα την ψυχραιμία μου. Συμβαίνουν αυτά".

Η αποβολή του Kevin Durant ήταν η 5η φετινή για τον σούπερ σταρ του Golden State, ο οποίος σύμφωνα με τον Steve Kerr... " είπε τη μαγική λέξη. Ήταν απλά μία κακή στιγμή". Ο "K.D." έφτασε πλέον τις 14 τεχνικές ποινές στην κανονική περίοδο. Εάν δεχτεί άλλες δύο θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από έναν αγώνα.

Δείτε στα videos που ακολουθούν τη στιγμή της αποβολής του Kevin Durant, τις δηλώσεις του "K.D." και του Steve Kerr, καθώς και τις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο σούπερ σταρ του Golden State...





TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ