NBA

Τρομακτική πτώση του Kyle Lowry στο παρκέ

Τρομακτική πτώση του Kyle Lowry στο παρκέ

Ο Kyle Lowry "πάγωσε" συμπαίκτες και αντιπάλους στον αγώνα των Raptors με των Nets έπειτα από μία άτσαλη πτώση του στο παρκέ, αφού έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος και όποτε προσπαθούσε να σηκωθεί ξανάπεφτε στο έδαφος, με αποτέλεσμα τελικά να φύγει σηκωτός από το γήπεδο.

Η λέξη "παγωμάρα" μοιάζει λίγη στην περιγραφή των συναισθημάτων που αισθάνθηκαν όσοι είδαν την πτώση του Kyle Lowry των Raptors στο παρκέ στη νίκη της ομάδας του με 114-113 στην παράταση κόντρα στους Nets .

Με κάτι παραπάνω από 1 λεπτό να μένει για το τέλος της παράτασης, ο All Star γκαρντ προσπάθησε να διεκδικήσει ένα ριμπάουντ, ωστόσο συγκρούστηκε στον αέρα με τον Joe Harris, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με την πλάτη στο παρκέ.

Αμέσως ο Lowry έδειξε να υποφέρει από τον πόνο. Και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν προσπάθησε δύο-τρεις φορές να σηκωθεί από το έδαφος και αμέσως ξάπλωνε ξανά, αφού όποτε πατούσε το αριστερό του πόδι υπέφερε. Τελικά, βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο στα χέρια δύο συμπαικτών του (Nogueira και Valanciunas), ενώ μετά τον αγώνα αποχώρησε με καροτσάκι από το γήπεδο των Nets, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σπασμό στη μέση.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ