NBA

Τρολάρουν το ΝΒΑ με την "κόντρα" τους Μπάτλερ και Κράουντερ

Τρολάρουν το ΝΒΑ με την "κόντρα" τους Μπάτλερ και Κράουντερ

Ο Τζίμι Μπάτλερ "επιτέθηκε" στον Τζέι Κράουντερ μέσω του Twitter και ο σμολ φόργουορντ της Γιούτα τον προκάλεσε. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... (VIDEO)

Η ένταση που δημιουργήθηκε στο Σολτ Λέικ Σίτι μετά το μαρκάρισμα του Τζεφ Τιγκ στον Ρίκι Ρούμπιο και τις κουβέντες που αντάλλαξαν οι Τζέι Κράουντερ - Τομ Θίμποντο, μεταφέρθηκε και εκτός γηπέδου. Υπεύθυνος γι' αυτό ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος παρακολουθούσε το παιχνίδι από το σπίτι του και αποφάσισε να υπερασπιστεί τον προπονητή του μέσω του Twitter.

" Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Twitter εδώ και χρόνια, αλλά, ναι, Τζεφ (Τιγκ) αυτό θέλω να βλέπω. Ο Ρούμπιο δεν είχε λόγο να σηκωθεί τόσο γρήγορα", έγραψε αρχικά ο σούτινγκ γκαρντ, για να ακολουθήσει και δεύτερο μήνυμα: " Τζέι φύγε μακριά από τον προπονητή μου. Δεν θέλεις ούτε εσύ να έχεις κάποιο πρόβλημα".

Ο Κράουντερ δεν άργησε να απαντήσει (με κεφαλαία γράμματα): " Δεν δημιουργώ καυγάδες μέσω του Twitter, θα το αφήσω σε σένα. Ωστόσο, έχεις το τηλέφωνό μου και ξέρεις τη διεύθυνση του σπιτιού μου..!! Τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν ιστορία".

Όσοι νομίσουν ότι μία μεγάλη κόντρα γεννήθηκε και ότι ο Τζίμι Μπάτλερ θα τρέξει να πλακώσει στο ξύλο τον Κράουντερ, μάλλον θα... απογοητευτούν. Αμφότεροι προέρχονται από το ίδιο κολέγιο (Μαρκέτ) και υπήρξαν μάλιστα και συμπαίκτες τη σεζόν 2010-11. Όπως αποδείχθηκε, έχουν και άριστη σχέση.

" Είναι ανταγωνιστικός τύπος και του αρέσει να κάνει trash talking. Απλά εύχεται να βρισκόταν εκεί έξω και να παίζει. Αυτό μάλλον τον έτρωγε, να παίζει απέναντί μας. Είναι δικός μου", είπε ο Κράουντερ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Photo credits: AP Photo/Kim Raff





TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ