ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τρελάθηκε" ο Τζέι Αρ Σμιθ με την πρώτη νίκη των Μπράουνς

Cleveland Cavaliers' JR Smith in action during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, April 6, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 132-130. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Τζέι Αρ Σμιθ πανηγύρισε έξαλλα την πρώτη νίκη των Κλίβελαντ Μπράουνς στο NFL από το 2016. Διαβάστε τι έγραψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (VIDEOS).

Η νίκη των Κλίβελαντ Μπράουνς επί των Νιου Γιορκ Τζετς με 21-17 το βράδυ της Πέμπτης δεν ήταν απλά μία νίκη. Ήταν η πρώτη έπειτα από... 635 ημέρες και 18 συναπτές ήττες για την ομάδα του Κλίβελαντ στο NFL! Στο Κλίβελαντ γιόρτασαν λοιπόν τη νίκη των Μπράουνς σαν να κατέκτησαν το Super Bowl και μεταξύ αυτών ήταν και ένας παίκτης των Καβαλίερς: ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Ο σούτινγκ γκαρντ των Καβς βρέθηκε στο στάδιο, παρακολούθησε τον αγώνα και υποσχέθηκε κατά τη διάρκειά του ότι θα βγάλει το μπλουζάκι του εάν οι Μπράουνς πάρουν τη νίκη, όπως έκανε δηλαδή και το 2016 μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Όπερ και εγένετο. Ο Σμιθ ξεσάλωσε. Και δεν ήταν μάλιστα ο μόνος NBAer που χάρηκε με τη νίκη των "καφέ". Ένας πρώην "Καβαλίερ", ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έδωσε κι αυτός συγχαρητήρια μέσω του Twitter.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Μπράουνς από τις 24 Δεκεμβρίου 2016. Η ομάδα του Κλίβελαντ ολοκλήρωσε τη σεζόν 2016-17 με ήττα (είχε 1-15 συνολικά), δεν κέρδισε κανένα από τα 16 παιχνίδια της σεζόν 2017-18 και ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με 0-1.

Δείτε τις αντιδράσεις των Σμιθ, Τζέιμς και πως πανηγύρισαν τη νίκη στο Κλίβελαντ:






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ