NBA

"Τρελάθηκε" και αποβλήθηκε ο Anthony Davis!

New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) against the Phoenix Suns in the first half during an NBA basketball game, Friday, Nov 24, 2017, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
AP Photo/Rick Scuteri AP PHOTO/RICK SCUTERI

O Anthony Davis εκνευρίστηκε από ένα μη σφύριγμα των διαιτητών, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο τεχνικές ποινές σε διάστημα 15 δευτερολέπτων και να αποβληθεί!

Ο Anthony Davis αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του LeBron James . Ξέσπασε για ένα φάουλ που δεν καταλογίστηκε υπέρ του λοιπόν και αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Ο All Star forward/center δεν άντεξε κόντρα στους Wolves. Βλέποντας τους διαιτητές να μην καταλογίζουν υπέρ του ένα φάουλ άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να χρεωθεί με τεχνική ποινή. Και 15 δευτερόλεπτα αργότερα, όταν χρεώθηκε ο ίδιος με φάουλ, συνέχισε στο ίδιο ύφος, με αποτέλεσμα να δεχθεί νέα τεχνική ποινή και να αποβληθεί. Δεν έμεινε μάλιστα εκεί, παρά προσπάθησε να κινηθεί εναντίον ενός εκ των διαιτητών, με τους συμπαίκτες του να τον συγκρατούν!

Για την ιστορία, η αποβολή του Davis έβγαλε εκτός ρυθμού τους Pelicans, που ηττήθηκαν από τους Wolves . Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την αλληλουχία φάσεων που οδήγησε στην αποβολή του:


AP Photo/Rick Scuteri
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ