NBA

Τομ Μπρέιντι σε ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Έλα στο NFL"

Τομ Μπρέιντι σε ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Έλα στο NFL"

Ανήμερα της έναρξης του πρωταθλήματος στο NFL ο Τομ Μπρέιντι προσκάλεσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να παίξει στους New England Patriots.

Η ιδέα να δοκιμάσει κάποια στιγμή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς να παίξει american football δεν είναι καινούργια. Έχει ψιθυριστεί πολλές φορές στο παρελθόν στις ΗΠΑ. Ο Τομ Μπρέιντι φρόντισε να τη ρίξει ξανά στο τραπέζι ανήμερα της έναρξης της κανονικής περιόδου του NFL. Πώς; Με ένα μήνυμα που έγραψε δίπλα σε μία φωτογραφία του "Βασιλιά" στο Instagram.

Ο Τζέιμς ανάρτησε μία φωτογραφία του ενώ είναι έτοιμος να καρφώσει εντυπωσιακά σε μία από τις προπονήσεις που κάνει τις τελευταίες ημέρες και ο σούπερ σταρ των New England Patriots σχολίασε: " Αδερφέ, έλα να παίξεις tight end. Εσύ και ο γκρονκ (Ρομπ Γκρονκόβσκι) θα ήσασταν ασταμάτητοι!!".

Το... ποδοσφαιρικό παρελθόν του "Βασιλιά"

Η αλήθεια είναι ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέρα από fan του NFL, έπαιζε στα νιάτα του και american football. Και ήταν καλός. Πολύ καλός. Όταν πήγαινε στο γυμνάσιο St. Vincent-St. Mary θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο στο american football, μέχρι που στην πορεία αποφάσισε να επιλέξει το μπάσκετ.

Ο Μαρκ Μέρφι, πρώην safety των Packers, ήταν στο προπονητικό επιτελείο του σχολείου του Τζέιμς εκείνη την εποχή και είχε πει κάποτε: " Έχω υπάρξει κοντά σε πάρα πολλούς σπουδαίους wide receivers. Όταν τους κατατάσσω, οι κορυφαίοι είναι οι Τζέιμς Λόφτον, Τζέρι Ράις, Στιβ Λάρτζεντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς".

Photo credits: AP Photo/Bill Kostroun

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What’s the summer of 2019 looking like @kingjames?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA on TNT (@nbaontnt) στις

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ