NBA

Το χειρότερο μπρος-πίσω στην ιστορία!

Boston Celtics' Terry Rozier in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Sunday, March 19, 2017, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
AP Photo/Matt Slocum AP

Ο Terry Rozier των Celtics υπέπεσε στον αγώνα με τους Cavaliers στην πιο αστεία παράβαση "μπρος-πίσω" που έχουμε δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Τα χαράματα οι Celtics είδαν τους Cavaliers να τους διαλύουν με 130-86 μέσα στην Βοστώνη για τον 2ο Τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας και να κάνουν το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά . Και μία φάση κατέδειξε με τον πλέον προφανή τρόπο ότι οι Celtics βρισκόντουσαν (πνευματικά) σε άλλο γήπεδο.

Ήταν το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, όταν ο Terry Rozier των Celtics πήρε τη μπάλα και προσπάθησε να ανοίξει τον αιφνιδιασμό.

Κάποια στιγμή όμως έχασε λίγο το κοντρόλ της, την έπιασε και έψαξε για να βρει συμπαίκτη. Και, πράγματι, βρήκε τον Isaiah Thomas. Υπήρχε μία λεπτομέρεια όμως: Ο Rozier είχε περάσει το κέντρο του γηπέδου και ο Thomas βρισκόταν (πολύ) πίσω. Αποτέλεσμα; Να χρεωθούν οι Celtics με το ίσως χειρότερο "μπρος-πίσω" που έχουμε δει ομάδα να χρεώνεται στο ΝΒΑ!

Δείτε την φάση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


AP Photo/Matt Slocum
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ