NBA

Το τρολάρισμα του Draymond Green στον LeBron

Golden State Warriors forward Draymond Green (23) smiles after scoring against the Los Angeles Lakers during the first half of an NBA basketball game Friday, Dec. 22, 2017, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

O Draymond Green αποφάσισε να κάνει πλάκα στον LeBron James και τους Cavaliers με ένα παπούτσι ειδικά φτιαγμένο για αυτόν.

Ο Draymond Green των Warriors είναι γνωστό ότι αρέσκεται στο να κάνει πλάκα και να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται. Αυτή την φορά λοιπόν αποφάσισε να πάει το troll σε άλλο επίπεδο.

Με τους Warriors να υποδέχονται τους Cavaliers ανήμερα των Χριστουγέννων ( νίκη των πρώτων με 99-92 ), ο έμπειρος φόργουορντ αποφάσισε να φορέσει παπούτσια που ήταν ειδική παραγγελία για αυτόν με... χριστουγεννιάτικο κλίμα, αφού πάνω ήταν ζωγραφισμένο το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήταν όμως ο χαρακτήρας από γνωστό κινούμενο σχέδιο που έδειξε την διάθεση του Green για πλάκα.

Ο λόγος για τον Artur, ο οποίος είναι ο πρωγαγωνιστής στο ομώνυμο κινούμενο σχέδιο. Όσο για τον λόγο που αυτό περιείχε... τρολάρισμα; Αυτός είναι ότι οι Cavaliers είχαν αποφασίσει να χρησιμοποιούν ατάκες από αυτό το κινούμενο σχέδιο για να “δεθούν” ως ομάδα όταν ξεκίνησαν την σεζόν με 4 νίκες και 6 ήττες.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Το τρολάρισμα του Draymond Green στον LeBron
Το τρολάρισμα του Draymond Green στον LeBron
Το τρολάρισμα του Draymond Green στον LeBron
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ