NBA

Το καλάθι της 10ετίας από τον Thomas!

Boston Celtics guard Isaiah Thomas (4) gestures from the bench to a fan in the fourth quarter of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks, Thursday, Feb. 25, 2016, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola)
Boston Celtics guard Isaiah Thomas (4) gestures from the bench to a fan in the fourth quarter of an NBA basketball game against the Milwaukee Bucks, Thursday, Feb. 25, 2016, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola) AP

Ο Isaiah Thomas πέτυχε το καλάθι της 10ετίας κόντρα στους Pistons! Υπήρχε όμως μία λεπτομέρεια: Δε μέτρησε!

Εντάξει, τώρα τα έχουμε δει όλα. Αν και με βάση αυτά που γίνονται φέτος στο ΝΒΑ, αυτή η φράση μάλλον ισχύσει ποτέ. Δείτε και θα καταλάβετε γιατί.

Στον αγώνα των Celtics με τους Pistons ( νίκη των δεύτερων με 121-114 ) ο Isaiah Thomas σημείωσε ένα καλάθι όπου είναι δεδομένο ότι δεν θα σημειώσει ποτέ ξανά στην καριέρα του. Βασικά, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει ποτέ να σημειώσει κανείς τέτοιο καλάθι ξανά γενικώς! Ο βραχύσωμος γκαρντ των Celtics όρμησε προς το καλάθι των Pistons και κέρδισε το φάουλ. Όντας έτοιμος να πέσει κάτω και να βγει εκτός γηπέδου, το μόνο που του έμενε να κάνει ήταν να πετάξει τη μπάλα και... ό,τι γίνει. Μόνο που βρισκόταν πίσω από το ταμπλό και πολύ αριστερά. Ε, και; Δεν είχε καμία σημασία αυτό, αφού με κάποιο μαγικό τρόπο η μπάλα κατέληξε στο καλάθι των Pistons, με τον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο να τρελαίνεται! Για κακή τους τύχη ωστόσο το καλάθι του Thomas δε μέτρησε, αφού το φάουλ είχε καταλογιστεί πριν ετοιμαστεί να σουτάρει. Ακόμα κι έτσι πάντως, αυτό το σουτ σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Απολαύστε το:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ