NBA

Το airball του Γιάννη και τα mind games των "κελτών"

Το airball του Γιάννη και τα mind games των "κελτών"

Οι οπαδοί των Celtics πίκαραν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον 2ο αγώνα με τους Bucks, μετρώντας τα δευτερόλεπτα που έκανε μέχρι να εκτελέσει τις βολές του! Μέχρι και airball έκανε ο "Greek Freak"... (VIDEO)

Η βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετική στατιστικά στον δεύτερο αγώνα με τους Celtics στη Βοστώνη . Είχε όμως και ένα ψεγάδι: τις ελεύθερες βολές. Ο "Greek Freak" έχασε τις πέντε από τις εννέα βολές που εκτέλεσε και έγινε ο στόχος των πειραγμάτων των φιλάθλων στο TD Garden.

Όλα ξεκίνησαν από την επισήμανση του last-two minute report του ΝΒΑ, στο οποίο γράφτηκε ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της σειράς ο 23χρονος φόργουορντ παραβίασε δύο φορές το χρονικό όριο των 10 δευτερολέπτων που έχει ένας παίκτης για να εκτελέσει μία ελεύθερη βολή.

Το airball στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φιλάθλους των Celtics στο TD Garden, οι οποίοι στο χθεσινό ματς προσπάθησαν να πικάρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετρώντας τα δευτερόλεπτα που έκανε μέχρι να εκτελέσει τις βολές κάθε φορά που βρισκόταν στη "γραμμή της φιλανθρωπίας"!

Ο ίδιος είπε μετά το παιχνίδι ότι δεν άκουσε το κοινό, δηλώνοντας ότι... " όταν σουτάρω είμαι επικεντρωμένος στο καλάθι". Ωστόσο, η βραδιά στη Βοστώνη ήταν τόσο κακή από τη γραμμή των ελευθέρων βολών για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έκανε ακόμα και airball στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου...

Δείτε το airball του Γιάννη και τη δήλωσή του για το μέτρημα των θεατών:




TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ