NBA

Τα δάκρυα του Ντίνο Ράτζα για την είσοδό του στο HOF

Dino Radja speaks during induction ceremonies at the Basketball Hall of Fame, Friday, Sept. 7, 2018, in Springfield, Mass. (AP Photo/Elise Amendola)
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Ο "σκληρός" Ντίνο Ράτζα δεν άντεξε κατά την διάρκεια της ομιλίας του για την είσοδό του στο Hall of Fame και έβαλε τα κλάματα όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του.

Ο Ντίνο Ράτζα πέρασε και επίσημα στην ιστορία, αφού ήταν μέλος της "κλάσης του 2018" που μπήκε στο Hall of Fame . Έχοντας συνηθίσει τον κόσμο να είναι "σκληρός", ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού δεν δίστασε πάντως να δείξει το άλλο του πρόσωπο.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ έδωσε μία όμορφη ομιλία, όπου θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, αποκάλεσε "αδελφό" του τον Τόνι Κούκοτς, με τον οποίο όπως είπε " ακόμα και τώρα αν παίξουμε μπάσκετ θα βρισκόμαστε με κλειστά μάτια", έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, παραδέχθηκε πως " όταν μου είπαν ότι θα μπω στο Hall of Fame έκλαιγα δέκα σερί μέρες και έλεγα ότι κάτι έχει μπει στο μάτι μου" και ευχαρίστηκε όσους τον βοήθησαν. Από τους προπονητές, τους συμπαίκτες του και τις καθαρίστριες, μέχρι μία-μία όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, μεταξύ των οποίων ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Το καλύτερο πάντως το άφησε για το τέλος. Λίγο πριν κλείσει την ομιλία του ο Ράτζα απευθύνθηκε στους τρεις γιους του και την σύζυγό του. Ήταν τότε που δεν άντεξε άλλο και "λύγισε", δακρύζοντας καθώς τους ευχαριστούσε. Συγκεκριμένα, είπε: "Τα παιδιά μου, Ντούγιε, Ρόκο και Νίκο, ξέρετε ότι είμαι σκληρός μαζί σας συχνά, αλλά είναι για το καλό σας. Και η σύζυγός μου, η αδελφή ψυχή μου. Όλοι όσοι ανέφερα νωρίτερα με έκαναν καλύτερο παίκτη, αλλά εσύ με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Όλοι το ξέρουν αυτό".

Δείτε στο VIDEO που ακολουθεί την συγκίνηση του Ράτζα, καθώς και της συζύγου τους όταν άκουσε τα λόγια του:



AP Photo/Elise Amendola
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ