NBA

Στείλαμε τον Σχορτσανίτη στο ΝΒΑ!

Στείλαμε τον Σχορτσανίτη στο ΝΒΑ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα μικρός λάθος της στατιστικής υπηρεσίας του ΝΒΑ είχε ως αποτέλεσμα να στείλουμε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο ΝΒΑ!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επιλέχθηκε στο νούμερο 34 του ντραφτ του 2003 από τους Clippers, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ στο ΝΒΑ. Τα τελευταία 14 χρόνια τα δικαιώματά του "ταξίδεψαν" από τους Clippers στους Hawks το 2012 και τελικά στους Thunder το 2014. Με κάποιον τρόπο ωστόσο το όνομά του βρέθηκε τα χαράματα στο ρόστερ των Sixers για τον αγώνα με τους Knicks!

Αν κοιτάξει κάποιος το στατιστικό του αγώνα των Sixers με τους Knicks ( νίκη των πρώτων με 105-102 ) θα διαπιστώσει ότι στο ρόστερ των πρώτην βρέθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και μάλιστα αγωνίστηκε και 4 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα! Το συγκεκριμένο στατιστικό υπάρχει σε όλους τους επίσημους προορισμούς του NBA και φυσικά στο NBA Greece .

Στείλαμε τον Σχορτσανίτη στο ΝΒΑ!

Το πώς βρέθηκε το όνομα του διεθνή σέντερ, ο οποίος αυτή την περίοδο αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, στην αποστολή των Sixers δε μπορούμε να το ξέρουμε, αφού το boxscore έρχεται κατευθείαν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μοιράζεται σε όλο τον κόσμο . Αυτό πάντως που ξέρουμε είναι ότι, έστω και έμμεσα, στείλαμε χωρίς να το ξέρουμε τον "Big Sofo' στο ΝΒΑ για μία μέρα. Για την ακρίβεια για 4 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα, διάστημα στο οποίο πρόλαβε μάλιστα να πάρει ένα ριμπάουντ και να υποπέσει σε ένα λάθος!

Για την ιστορία, ο παίκτης ο οποίος παρουσιάζεται ως Σχορτσανίτης στην στατιστική υπηρεσία του ΝΒΑ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο Justin Harper, με τον οποίο οι Sixers υπέγραψαν 10ημερο συμβόλαιο λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τους Knicks και απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία:

PHILADELPHIA,PA - MARCH 3 : Justin Harper #30 of the Philadelphia 76ers runs up the court against the New York Knicks at Wells Fargo Center on March 3, 2017 in Philadelphia, Pennsylvania NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images)
PHILADELPHIA,PA - MARCH 3 : Justin Harper #30 of the Philadelphia 76ers runs up the court against the New York Knicks at Wells Fargo Center on March 3, 2017 in Philadelphia, Pennsylvania NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ